Redactia.ro
Home » Sport » Cum se simte Răzvan Lucescu, după ce a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19!

Cum se simte Răzvan Lucescu, după ce a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19!

Răzvan Lucescu, Al Hilal, coronavirus

În urmă cu 4 zile, Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv cu coronavirus. La clubul Al Hilal a fost un adevărat focat de infecție în ultima perioadă.

Anunțul a fost făcut chiar pe pagina oficială a clubului. Tehnicianul român a avut dureri mari de cap, a fost moleșit și a avut și febră. Nu s-a lăsat și cum a început să se simtă puțin mai bine a continuat să-și coordoneze echipa de la distanță, cu ajutorul secunzilor. Răzvan Lucescu este obligat să stea în izolare două săptămâni.

“Am învins și acest virus”, a fost mesajul lui Lucescu.

Cei de la ziarul Al-Riyadiyah spus că românul este ținut la curent cu tot ce se întâmplă la echipa sa și primește rapoarte, coordonând antrenamentele de acasă. Al Hilal trage tare pentru are următorul meci luni, în compania celor de la Al-Nassr, vicecampioana sezonului trecut.

Al Hilal, eliminată din competiție din cauza COVID-19

Virusul i-a provocat neplăceri lui Răzvan Lucescu și înainte de a se îmbolnăvi. Al Hilal, deținătoarea titlului în Liga Campionilor Asiei a fost exclusă din competiție deși era calificată deja în optimile e finală. În acea perioadă echipa lui Lucescu a fost grav afectată, 30 de jucători şi membri ai staff-ului său fiind infectaţi cu Covid-19. Cu greu românul a adunat 11 jucători pentru ultimul meci din grupă. Din echipa care trebuia să joace făceau parte 3 portari. S-au prezentat la meci, dar observatorul nu i-a lăsat să joace. Astfel, Al Hilal a pierdut la masa verde. Răzvan Lucescu s-a enervat cumplit și a făcut scandal.

„Este una dintre cele mai mari injustiții din fotbalul mondial. Nu mă așteptam la așa ceva! Mă așteptam la dreptate, mă așteptam la o decizie corectă. Mă așteptam măcar să fie o analiză profundă asupra situație. De abia după să se ia o decizie. Așa cum a fost luată aseară imediat, îmi arată că lucrurile sunt clare aici și că s-a vrut eliminarea noastră pentru a facilita drumul către finală unei alte echipe”, a spus Lucescu.

Declarația lui Răzvan Lucescu după eliminarea echipei

“Nu o să comentez prea mult despre asta, dar vreau doar să spun și să aduc câteva argumente. În primul rând, sistemul Champions League în Asia e la fel ca cel din Europa. Noi am început din februarie, am jucat două meciuri. După care s-a întrerupt din cauza viruslui și s-a reluat acum în Qatar. În mod normal, dacă noi am fi continuat să jucăm pe sistem grupă, probabil că am fi descoperit cazurile de coronavirus și le-am fi izolat. Am fi fost și noi departe de orice risc. Am fi putut să gestionam totul. Am fost ținuți aici. Am fost ținuți închiși. Riscul a fost imens. Am mers la antrenamente, ședințe, în vestiar. S-a greșit din start. Am jucat așa cum am putut. Am riscat accidentari, îmbolnăviri grave și am câștigat grupa”, a declarat Razvan Lucescu pentru DigiSport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: