Redactia.ro
Home » Monden » Cum şi-a schimbat look-ul Ana Muntean, femeia prinsă alături de Ciprian Marica la hotel. Nici n-o mai recunoşti! (FOTO)

Cum şi-a schimbat look-ul Ana Muntean, femeia prinsă alături de Ciprian Marica la hotel. Nici n-o mai recunoşti! (FOTO)

Ana Muntean, declarații fără perdea despre aventura cu Ciprian Marica

Ciprian Marica s-a remarcat, în urmă cu 2 ani, cu o acţiune pasională, consumată la un hotel din Cluj-Napoca. Alături i-a fost Ana Muntean, o femeie misterioasă, dar cu un soţ gelos. Tocmai bărbatul ei a dat în vileag toată întâmplarea, după ce a postat câteva imagini în mediul online.

Vă amintiţi probabil episodul în care Ciprian Marica apărea într-un prosop, pe holurile unui hotel. Ana Muntean este acum de nerecunoscut, și-a schimbat culoarea părului și a devenit vedetă pe Instagram.

Femeia s-a vopsit blondă şi s-a întors în braţele soţului

După escapada aventuroasă cu Marica, Ana și-a schimbat look-ul și a ajuns aproape de nerecunoscut. Ea a renunțat la roșcat și s-a făcut blondă. Aceasta s-a concentrat pe carieră și și-a dezvoltat comunitatea din mediul online, adunând, până în prezent, peste 40 de mii de urmăritori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Muntean (@anamuntean89)

Acum, femeia este antrenoare de fitness, fiind absolventă a Facultății de Sport. Ana Muntean are o siluetă de invidiat și le ajută pe femei să ajungă la rezultatul dorit. Ea este și proprietara unui brand de haine, pe care îl promovează în mediul online.

Şi Marica a revenit la soţie

Fostul atacant al naţionalei s-a întors în sânul familiei după ce soția lui, Ioana, i-a iertat. Imaginile cu Marica doar în prosop pe holurile hotelului s-au viralizat rapid, în 2020. Amorezii care au comis un adulter au fost surpriși la hotel de soțul femeii, Florin Muntean, un fost jucător de baschet de la Gaz Metan Mediaș.

Ana Muntean si Marica

De atunci, au trecut doi ani, timp în care fiecare a luat-o pe drumuri separate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: