Redactia.ro
Home » Monden » Cum slăbeşte, de fapt, Florin Piersic Jr. Actorul s-a dat de gol

Cum slăbeşte, de fapt, Florin Piersic Jr. Actorul s-a dat de gol

GALERIE FOTO (3) Cum slăbeşte, de fapt, Florin Piersic Jr. Actorul s-a dat de gol

Florin Piersic Jr. a declarat în nenumărate rânduri că este un gurmand, însă a dovedit că poate să slăbească considerabil într-un timp foarte scurt. Cum reușește să slăbească actorul?

Cum slăbeşte, de fapt, Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr. ține diete des pentru fiecare rol pe care îl joacă. Actorul este conștient că este necesar să aibă un anumit număr de kilogramre, astfel că se pune pe treabă și slăbește așa cum i se impune. De multe ori, acesta a declarat că respectă cu strictețe această regulă de aur, însă recent a fost suprins de paparazzi de la Impact.ro în timp ce-și încălca propria regulă.

Florin Piersic Jr. a mărturisit care este modalitatea prin care ajunge la silueta dorită. Uneori are perioade când nu dă atenție la numărul de kilograme, dar imediat ce rolul i-o impune, face tot posibilulul pentru a slăbi.

Învitat la o emisiune TV, Florin Piersic Jr. a povestit despre situația actuală a pandemiei, viața sa profesională dar și atitudini sau proceduri prin care apelează la pierderea kilogramelor.

„Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu. Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să săbesc cam un kg pe zi, în cazul meu”, a declarat actorul.

Deși actorul se lăuda în cadrul emisiunii că slăbește un kilogram pe zi respectând regula sa de aur, de a mânca până în ora 16:00, se pare că nu e tocmai atât de strictă. Florin Piersic Jr. a fost surpins cumpărând mâncare după ora 16:00, ora la care teoretic nu ar fi trebuit să mai aibă de-a face cu asta.

Cu ce s-a ocupat actorul în pandemie

În lipsa spectacolelor din pandemie, Florin Piersic Jr și-a găsit o ocupație inedită. Actorul s-a apucat de astrologie și chiar a început să posteze pe YouTube. El înregistrează videoclipuri săptămânale intitulate ”Horoscopul lui Piersic Jr.” după care le urcă pe platformă pentru abonații canalului de pe YouTube.

În luna noiembrie a anului trecut, Florin Piersic Jr. a anulat orice spectacol pentru a-și vizita tatăl. Seniorul se afla în carantină în Cluj, de teama virusului. Precauția fiului l-a determinat să aibă grijă de Florin Piersic.

Florin Piersic Junior a făcut un gest impresionant pentru tatăl său, marele actor Florin Piersic, care se afla în carantină la Cluj, de frica COVID-19. Actorul și-a anulat și spectacolele, tot din această cauză, așa că preferă să aibă grijă de el și să fie precaut, până ce se termină pandemia. Cei doi au avut grijă să imortalizeze mai multe momente împreună, Piersic Jr. adăugând comentariul ”Sometimes vine muntele la Mahomed”, în spirit de glumă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: