Redactia.ro
Home » Monden » Ea e nora lui Florin Piersic! Cine e Andreea Cipcă și cu ce se ocupă

Ea e nora lui Florin Piersic! Cine e Andreea Cipcă și cu ce se ocupă

GALERIE FOTO (3)

În timp ce pe Florin Piersic Junior îl cunoaște toată lumea, iubita acestuia nu vrea să fie în atenția presei. Multă lume se întreabă cine e Andreea Cipcă și cu ce se ocupă. Aceasta a fost deseori văzută alături de partener, însă mai puțin singură. 

Andreea i-a intrat la inimă actorului

Florin Piersic Junior a avut o viața amoroasă plină. Actorul nu s-a căsătorit niciodată, însă a avut două relații serioase care i-au oferit câte un copil.

Florin Piersic junior, în vârstă  de 50 de ani a fost îndrăgostit lulea de partenera sa de scenă Dorina Chiriac, în vârstă de 43 de ani, cu care s-a iubit timp de 4 ani. Dorina i-a oferit o fetiță în vârstă de 12 ani, iar după despărțirea de actriță, s-a îndrăgostit de Andreea Cipcă în vârstă de 35 de ani.

Deși este cu 15 ani mai tânără, aceasta se înțelege perfect cu actorul. Bruneta i-a dăruit un băieţel pe nume Sasha, acum în vârstă de 3 anişori. Sunt puține informații despre frumoasa brunetă și puțini știu cine e Andreea Cipcă.

Paparazzi de la spynews.ro au surprins-o pe Andreea Cipcă când a ieșit la cumpărături. Se pare că iubita lui Florin Piersic Junior a renunțat la mască pentru un parfum. Aceasta a fost filmată de reporteri petrecând timp într-un magazin de parfumuri și mirosind toate aromele.

Florin Piersic Junior își scoate ambele femei din viața lui la întâlnire

În iulie, anul trecut, Florin Piersic a împlinit 50 de ani. Cu o zi înainte, celebrul actor  a fost prezent la mall, cu ocazia lansării  peliculei “Mamma Mia: O luăm de la capăt”. Nu a venit singur, ci alături de cei doi copii ai săi, Sonia și Sasha, dar și cu femeile care îi sunt aproape mereu, Andreea Cipca și Dorina Chiriac.

Bineînțeles, după ce s-a terminat filmul, au plecat în aceeași formulă și spre casele lor. Nu împart același acoperiș, însă probabil s-ar înțelege la fel de bine și dacă s-ar întâmpla să locuiască împreună.

Florin Piersic Jr și copiii
Florin Piersic Jr și copiii
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: