Redactia.ro
Home » TV » Cum va fi ales marele câștigător de la Survivor România. Regulile de eliminare ale emisiunii

Cum va fi ales marele câștigător de la Survivor România. Regulile de eliminare ale emisiunii

GALERIE FOTO (2) Cum va fi ales marele câștigător de la Survivor România

Cum va fi ales marele câștigător de la Survivor România. Proiectul de televiziune a apărut în 2020 pe micile ecrane, fiind difuzat pe KanalD. Primul sezon al emisiunii a fost prezentat de Dan Cruceru, iar în prezent, show-ul este moderat de Daniel Pavel. Multă lume s-a întrebat cum fi ales marele câștigător al emisiunii. Anul trecut, marele premiu a fost câștigat de Elena Ionescu.

Cum va fi ales marele câștigător de la Survivor România. Regulile de eliminare ale emisiunii

Cum va fi ales marele câștigător de la Survivor România. Emisiunea Survivor România se află la cel de-al doilea sezon, iar cele două echipe Faimoșii și Războincii se luptă deja de patru luni în condiții grele depășindu-și limitele pentru a câștiga marele premiu. La începutul competiției au intrat 24 de concurenți care erau grupați în două echipe, Războinicii și Faimoșii. Din echipa albaștrilor fac parte oameni necunoscuți publicului, iar din echipa Faimoșilor fac parte vedete. Echipele luptă pentru marele premiu și pentru tilul de câștigător al sezonului doi a emisiunii Survivor România. Traseele sunt extrem de dificile pentru concurenți, iar în urma acestora, concurenții trebuie să-și testeze inteligența, puterea de adaptare la condiții extreme, inventivitatea și forța.

Cert este că doar un singur concurent va câștiga marele premiu din cadrul concursului Survivor România, sezonul al doilea, din 2021. Concurenții se află la în sălbăticie în Republica Dominicană unde îndură condiții dificile. Aceștia nu au un adăpost și trebuie să se hrănească cu orez și nucă de cocos. Sunt nevoiți să își construiască un adăpost decent, pentru a se feri de insectele care străbat insula noaptea. Printre primele reguli pe care le deține emisiunea este televoting-ul, aceasta fiind modalitatea publicului de a vota concurentul pe care îl preferă, pentru ca acesta să rămână în continuare în competiție. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii este cel care va anunța pe parcursul emisiunii opțiunea prin care telespectatorii își vor exprima votul.

A doua regulă este legată de vot, iar aceasta se va exprima în etape. Vor fi anunțați concurenții care se află în acea sesiune de vot, iar tot moderatorul tv va anunța comenzile Start Vot și Stop Vot. Telespectatorii vor vota la numărul 1230, iar acestia trebuie să transmită numele concurentului pe care doresc să îl voteze. Mai mult, publicul trebuie să respecte numele concurenților așa cum sunt afișate pe ecran, cu diacritice. Oamenii vor fi taxați conform tarifului de 1,19 euro, preț care include TVA.

Alegerea câștigătorului Survivor România

În cadrul unui consiliu, concurentul propus spre eliminare, în funcție de etapele în care vor avea loc eliminări, pe baza voturilor exprimete de public, acesta va afla dacă este sau nu eliminat. Astfel, cel care va primi cele mai puține voturi, atât din echipa Faimoșilor, cât și din echipa Războinicilor, va părăsi competiția Survivor, prin eliminare.

În ceea ce privește alegerea câștigătorului emisiunii, există câteva reguli. Concurentul care va obține cele mai multe voturi în etapa de vot organizată în Marea Finală a emisiunii Survivor România, va fi declarat câștigătorul marelui premiu al show-ului. Reamintim că marele câștigător Survivor România sezonul este Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Elena IOnescu, castigatoarea Survivor Romania 2020
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: