Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea în perioada 28 iunie-11 iulie. Regiunile unde va ploua

Cum va fi vremea în perioada 28 iunie-11 iulie. Regiunile unde va ploua

Cum va fi vremea in intervalul 28 iunie -11 iulie

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o nouă prognoză meteo, valabilă pentru perioada 28 iunie-11 iulie. Se anunță o vreme caniculară, dar ploile nu vor lipsi, de asemenea.

Cum va fi vremea în perioada 28 iunie-11 iulie. Regiunile unde va ploua

Vara își intră de-a binelea în drepturi, în următoarea perioadă. Dacă până acum am avut parte de instabilitate atmosferică, în următoarele zile va fi mai cald și pe alocuri ploi. Iată prognoza meteo emisă de ANM pentru intervalul 28 iunie-11 iulie!

Banat

Vremea va fi caniculară în mare parte, în Banat, în intervalul 28 iunie-11 iulie. Temperaturile vor fi în general de  36…38 de grade, iar pe 1 iulie ar putea ploua.

Crișana

Pe data de 29 și de 30 iunie vor fi aici 35 și 38 de grade, ceea ce înseamnă că va fi o vreme caniculară Între 1 iulie și  4 iulie ar putea ploua, și ulterior, se va încălzi cu valori termice de  28…32 de grade.

Transilvania

În Transilvania, în prima zi a intervalului vor fi  28 de grade, iar din 29 până pe 30 vor fi 34 de grade. De pe data de 3 iulie, vor fi temperaturi de  26…27 de grade. Spre finalizarea intervalului, se va instala o instabilitate atmosferică, care va veni cu ploi.

Maramureș

Valori medii vor fi  29…30 de grade. În a doua jumătate a intervalului va ploua, iar mai apoi se va încălzi din nou, cu temperaturi de 17…18 grade. Pe parcursul după-amiezilor și după data de 1 iulie, vor fi ploi destul de puternice în zonă, cu descărcări electrice  și chiar grindină.

Moldova

Vor fi temperaturi între 28 de grade și  33 de grade, în mare parte a intervalului. De pe data de 3 iulie până pe 7 iulie, vor temperaturi mai mici, de  27 de grade. După 7 iulie, în cursul după-amiezilor și al serilor, vor fi ploi reduse.

Dobrogea

Temperaturile vor fi, în general, de 29 de grade pe tot parcursul 28 iunie -11 iulie. În perioada 2-5 iulie, va fi o instabilitate atmosferică, mai ales după-amiaza și seara. Ar putea ploua torențial.

Muntenia

În Muntenia, vor fi în general valori termice de 34…35 de grade. Noaptea, se va mai răcori, pe alocuri, cu temperaturi de 19…20 grade. La începutul celei de-a doua săptămâni, temperaturile vor atinge chiar și 17 grade. Această scădere va fi însoțită de ploi torențiale.

Oltenia

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a intervalului, cu temperaturi de  30 de grade și chiar 36 de grade. Noaptea, vor scădea spre 20 de grade până în data de 1 iulie. Spre sfârșitul perioadei, vor fi valori termice mai răcoroase, de 17…18 grade. După data de 1 iulie, va crește gradul de instabilitate atmosferică, mai ales în cursul după-amiezilor și al serilor.

La munte

Valorile termice vor fi până la mijlocul primei săptămâni de 24 de grade. După 3 iulie vor mai scădea spre 16 grade și 19 grade. În a doua săptămână, minimele termice vor scădea drastic, spre 10 grade și va apărea instabilitatea atmosferică. Pe data de 1 iulie, vor fi averse torențiale și cantități importante de apă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: