Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Când vom scăpa de ploi

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Când vom scăpa de ploi

Vreme neobișnuit de caldă în februarie: Directorul ANM anunță o schimbare semnificativă a temperaturilor

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Dacă până acum am avut parte de instabilitate atmosferică, caracterizată de ploi și mai puțin soare, meteorologii anunță că în următoarele 14 zile va fi mai cald.

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Când vom scăpa de ploi

Pentru următoarele două săptămâni vremea va fi mai bună. Agenția Națională de Meteorologie (ANM) transmite că viitoarele 14 zile vor caracterizate de mai mult soare și căldură. Iată cum va fi vremea în fiecare regiune a țării, în intervalul 14-27 iunie.

Banat

Se va încălzi treptat aici, încă de astăzi. Temperaturile vor fi între  22-25 de grade. În cea de-a doua săptămână, vremea se va menţine călduroasă cu temperaturi iată mai mari, de 29-32 de grade. Vor fi unele averse pe spaţii restrânse, în special în orele după-amiezilor. În intervalu 22-23 iunie ar putea ploua.

Crișana

În prima săptămână, și aici se va încălzi, cu temperaturi de 22-25 de grade. De altfel, vor fi ploi pe arii restrânse, pe la amiază. Va ploua în special, în perioada 22-24 iunie.

Transilvania

Aici intervalul va debuta cu o vreme puțin răcoroasă pentru perioada verii, cu temperaturi maxime de 17-23 de grade. Dar, după răcoare, vor și zile calde cu temperaturi de 24-29 de grade şi nocturne de 10-15 grade. Aici temperaturile se vor menține astfel până la sfârșitul intervalului.

Maramureș

În prima săptămână, vor fi maxime până la 22-24 de grade și se va menține astfel și în a doua săptămână, mai trasnmit meteorologii. La începutul intervalului, vor fi unele averse, iar probabilitatea de ploaie va fi ridicată după data de 22 iunie.

Moldova

În Molodva, vremea se va menține răcoroasă, cu temperaturi de 11-15 grade. În a doua parte a intervalului, însp, vremea va fi chiar mai caldă decât normal, cu maxime de 25-29 de grade.

Dobrogea

Și aici vremea va fi răcoroasă la începutul intervalului, cu temperaturi de 12-15 grade. Dar și aici, în a doua parte a intervalului, vremea va începe să fie de  24-28 de grade. Pe 15-19 iunie ar putea ploua pe alocuri.

Muntenia

Vremea va fi răcoroasă în primele zile, cu valorii de 9-14 grade. Ulterior, vremea se va apropia de intervalul normal al perioadei, de 26-29 de grade. În cea de-a doua săptămână vor fi şi zile călduroase, în care maximele vor depăşi local 30 de grade.

Oltenia

În Oltenia, vremea se va încălzi treptat, cu valori uşor sub cele normale pentru a doua decadă a lunii iunie. Dar mai apoi vor fi temperaturi de 23-27 de grade. În cea de-a doua săptămână, la fel, vremea se va menţine călduroasă cu temperaturi iată mai ridicate, de 30-32 de grade. Vor fi averse pe spaţii restrânse, în special în orele după-amiezilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: