Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea în următoarele zile. Ultimele date transmise de meteorologi

Cum va fi vremea în următoarele zile. Ultimele date transmise de meteorologi

Prognoza meteo ANM 22 decembrie 2020

Vremea se va schimbă în țară! Dacă până acum am avut parte de temperaturi neobișnuite pentru iarnă, meteorologii anunță că în zilele următoare se va răci și vor fi mai multe precipitații și ninsori.

Cum va fi vremea în următoarele zile

Iarna începe să-și facă simțită prezența în următoarele zile. Meteorologii anunță temperaturi scăzute, care vor produce precipitații și mai multe ninsori. ANM a emis, joi, ploi și vânt, valabile de la ora 10:00, până sâmbătă la aceeași oră.

Vineri, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, în zona deluroasă a Munteniei, Olteniei, Transilvaniei și Moldova. Așadar, aici se va depune zăpad. La munte, vântul va sufla puternic, iar  viteza rafalelor va ajunge la 60-80 de km/h. Local și temporar va avea în general  viteze de 40-50 km/h. Temperaturile vor fi între 7 și 8 grade Celsius.

„Astazi vor fi in continuare precipitatii, dar restranse ca arie. Recent, in nord, nord-est, unde sunt asteptate ploi, dar si trecator lapovita si chiar ninsoare, iar la munte va continua sa ninga azi. Va continua sa ninga viscolit in zona montana mai inalta. Nu scapam de precipitatii, chiar daca azi aceste precipitatii sunt mai putine si in restrangere, de la noapte, dinspre bazinul Marii Mediterane, alte sisteme frontale vor aduce precipitatii si in extindere ca arie, si nu vor fi doar ploi. Vremea se va raci accentuat, iar de la vremea neobisnuit de calda de azi, cand vom atinge 13-14 grade in sud-est, vom ajunge la un regim termic apropiat de normal. Maine, temperaturile nu vor mai trece de 7-8 grade nicaieri in tara, iar precipitatiile vor continua la acest sfarsit de saptamana in aproape toate zonele tarii”, a spus, într-o interventie la Realitatea PLUS, meteorologul ANM Mihai Hustiu.

Cum va fi vremea la munte

Astăzi (joi-n.r) vor fi în continuare precipitații și vânt până la ora 18:00, în zonele de creastă și de munte. La munte vântul va sufla puternic, cu până la 90/100 km/h

„Valabil de la : 07-01-2021 ora 12:00 până la : 07-01-2021 ora 18:00 In zona : Județul Buzău: zona de munte; Se vor semnala : vânt cu rafale de 70…90 km/h, iar îndeosebi în zona de creastă de la peste 1400 m vor fi rafale de 90…100 km/h și zăpada va fi spulberată”, mai transmite Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: