Redactia.ro
Home » TV » Cum văd concurenții „Survivor All Stars” plecarea Elenei Marin din cadrul competiției: „Mai avem și în echipă niște găini care nu mă fac”

Cum văd concurenții „Survivor All Stars” plecarea Elenei Marin din cadrul competiției: „Mai avem și în echipă niște găini care nu mă fac”

GALERIE FOTO (2) Ce au transmis concurenții Survivor All Stars despre plecarea Elenei Marin din cadrul competiției.

Eliminarea Elenei Marin din competiția Survivor All Stars a stârnit reacții mixte în rândul echipei Faimoșilor, devenind chiar motiv de bucurie pentru unii dintre concurenți. În timp ce pierderea unui coleg de echipă poate fi adesea un moment dificil, Zanni și cele două fete rămase în competiție, Ana Porgras și Ștefi, par să vadă această eliminare dintr-o perspectivă diferită.

Zanni, cunoscut pentru sinceritatea sa, nu s-a ferit să își exprime opinia cu privire la plecarea Elenei Marin. Considerându-i pe unii dintre colegii săi drept „găini” care nu contribuie semnificativ la succesul echipei, eliminarea Elenei pare să fie văzută ca o eliberare de o povară. Din punctul său de vedere, acest lucru nu doar că le va ușura viața în jungla dominicană, dar va și îmbunătăți distribuția proviziilor și condițiile de odihnă în baracă.

Ce a transmis Zanni

Zanni nu s-a sfiit să-și ofere părerea despre plecarea Elenei Marin: „A fost o furtună savuroasă. De ce? Uite ce liniște e, acum, în camp și nu e o liniște de complezență! E o liniște, pentru că toți au primit o palmă usturoasă peste ceafă. Dacă vor alții să facă strategii, ordine și disciplină, n-am nicio problemă să îi las s-o facă.

Mai avem și în echipă niște găini care nu mă fac să cred că, domn’le, câștigăm. Dacă e să câștigăm, mă bucur atât de tare, că mi se pare surprinzător. Dacă nu, stau în banca mea. Ne-ar prinde bine să mai plece o găină acasă. De ce? Împărțim și noi proviziile alea între mai puțini oameni, dormim mai bine în baracă. E greu să îi tragi pe toți după tine”.

Pe de altă parte, Ana Porgras, gimnasta de renume și concurentă în echipa Faimoșilor, împărtășește un sentiment similar. Ea consideră că, după eliminarea Elenei Marin, echipa a rămas cu „cele mai bune fete”, ceea ce, în opinia ei, ar putea reprezenta un avantaj strategic important. Ana și Ștefi, rămase în competiție, sunt văzute ca fiind concurente puternice, capabile să aducă victoria echipei Faimoșilor.

Ana Porgras vorbește despre plecarea Elenei Marin din cadrul competiției.
Sursa foto – Captură video | Ana Porgras vorbește despre plecarea Elenei Marin din cadrul competiției.

„În punctul ăsta, cred că o să fie un avantaj pentru noi că am rămas doar eu și Ștefi. Cred că am rămas cele mai bune fete din echipa Faimoșilor, fără lipsă de modestie”, a zis Ana Porgras.

Această situație reflectă dinamica și complexitatea relațiilor dintre concurenți în cadrul competițiilor de supraviețuire, unde strategiile, alianțele și performanța individuală pot influența deciziile grupului. În acest context, eliminările pot fi percepute nu doar ca o pierdere, ci și ca o oportunitate de a reconfigura echipele într-un mod care să maximizeze șansele de succes.

Survivor All Stars aduce noi momente de suspans

În ciuda bucuriei exprimate de unii dintre concurenți, este important de menționat că Survivor All Stars este o competiție care testează nu doar abilitățile fizice, ci și rezistența psihologică, coeziunea de echipă și capacitatea de a gestiona relațiile interpersonale sub presiune. Astfel, fiecare eliminare aduce cu ea o lecție despre valoarea și importanța fiecărui membru în cadrul echipei, dar și despre importanța adaptabilității și flexibilității strategice.

În final, rămâne de văzut cum va influența această eliminare parcursul echipei Faimoșilor și dinamica competiției Survivor All Stars în etapele următoare. Cu siguranță, fiecare mișcare și decizie vor fi urmărite cu mare interes de către publicul larg, care așteaptă cu nerăbdare să vadă care echipă va reuși să se impună în această luptă acerbă pentru supraviețuire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: