Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cura de detoxifiere cu suc de portocală și lămâie

Cura de detoxifiere cu suc de portocală și lămâie

Cura de detoxifiere cu suc de portocală și lămâie

Procesul natural de eliminare a toxinelor din organism a devenit un proces de detoxifiere folosit de foarte multe persoane.

Așadar, există o cură de acest gen alcătuită din suc de grepfruti, portocală și lămâie, care este ales de majoritatea femeilor.

Cura de detoxifiere cu suc de portocală și lămâie

Detoxifierea este un proces natural de eliminare și neutralizare a toxinelor din organism, iar în ultima perioadă multe femei apelează la acest proces pentru a duce o viață mai sănătoasă.

Una dintre cele mai folosite cure de detoxifiere este cea formată din suc de portocale, grapfruit și lămâie.

Un litru de suc de grepfruit combinat cu trei sferturi de litru de suc de portocale și cu un sfert de litru de suc de lămâie, de atât ai nevoie pentru consuma timp de trei zile.

Se stoarce 1/4 suc de lămâie, se stoarce 1 suc de grapefruit și 3/4 l suc de portocale, se amestecă și rezultă un suc de 2l.

Conform specialiștilor, cei doi litri de suc preparat în casă trebuie consumați timp de trei zile împreună cu doi litri de apă plată.

Cum se consumă cura de detoxifiere cu suc de portocală și lămâie

Ei bine, în fiecare dimineață se consumă un pahar mare de apă cu sare amară, deoarece are rolul de a extrage toxinele prin intermediul limfei la nivelul intestinului gros, fiind eliminate prin scaun.

Apoi, pe parcursul zilei se consumă câte un pahar de suc. Trebuie menționat faptul că această cură nu are legătură cu pierderea în greutate, ci doar cu resetarea organismului în urma eliminării făcute prin această metodă.

Totodată persoanele care nu reușesc să consume timp de trei zile acestă cură, sunt sfătuiți să mănânce portocale sau felii de țelină. De asemenea, este indicat ca această cură să fie făcută, de două ori pe an, primăvara și toamna, atunci când metabolismul se schimbă radical.

Loading...