Redactia.ro

Curs valutar BNR 22 ianuarie 2020. Astăzi euro scade, dolarul crește

Curs valutar BNR 22 ianuarie 2020. Astăzi euro scade, dolarul crește

Curs valutar BNR 22 ianuarie 2020. Astăzi euro scade, dolarul crește.

Redacția.ro îți va prezenta principalele valute, publicate de BNR.

Banca Națională a României publică zilnic cursul valutar la ora 13.00.

Curs valutar BNR 22 ianuarie 2020 pentru Euro

Miercuri, moneda europeană costă 4,7786 lei. 2020 se anunță a fi un an plin de provocări pentru moneda națională, în ton cu incertitudinea legată de evoluția economică a României. Moneda națională a atins săptămâna trecută un nou minim istoric, fiind cotat oficial de către BNR la peste 4.78lei/euro

Curs valutar BNR 22 ianuarie 2020 pentru Dolar

Moneda americană costă astăzi 4,3095 lei. Dolarul diferă de la o zi la alta. Cauzele fiind inflația de export și deciziile majore luate de corporațiile listate la bursă.

Curs valutar BNR 22 ianuarie 2020 pentru lira sterlină și franc elvețian

Lira sterlină a ajuns să coste astăzi 5,6295 lei.Cotația lirei este influențată tot mai des în ultima vreme de decizia Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană, dar și de cifrele fluctuante ale inflație.

Francul elvețian costă astăzi 4,4378 lei.

Cotațiile de astăzi ale altor monede

Dolarul australian-2,9497

Dolarul canadian-3,2982

Leul moldovenesc-0,2444

Lira turcească-0,7273

Cursul valutar interbancar variază permanent pe toată perioada zilei de tranzacționare, în funcție de cerere și ofertă. Cursul valutar este un indice de referință, motiv pentru care fiecare casă de schimb valutar poate practica prețuri proprii pentru valute. Cursul te ajută să evaluezi leul în comparație cu celelalte monede internaționale și a direcției în care se îndreaptă economia.

ROBOR

Banca Națională a României a publicat noile cotații ale indicelui ROBOR, iar veștile sunt bune pentru românii cu credite în lei.

Așadar, ROBOR la 3 luni a stagnat la valoarea de 3.18, în timp ce ROBOR la 6 luni a înregistrat o creștere semnificativă, ajungând până la pragul de 3,27.

Românii care au ajuns în Biroul de Credite și nu mai pot face niciun împrumut bancar trebuie să meargă la Instituțiile Financiare Nebancare. IFN-urile sunt cocietăți comerciale autorizate de BAnca Națională a României care oferă rapid credite fără a avea nevoie de prea multe documente.

Citeste si:Medicamentul care „ia gripa în 24 de ore”.Ce spune Adrian Streinu Cercel despre acest remediu

Loading...