Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 6 mai 2021. Valorile monedelor principale

Curs valutar BNR 6 mai 2021. Valorile monedelor principale

Curs valutar BNR 8 iunie 2021

Curs valutar BNR 6 mai 2021. Valorile monedelor principale astăzi. Iată ce valori sunt stabilite pentru monedele folosite la nivel mondial.

Curs valutar BNR 6 mai 2021. Valorile monedelor principale

Banca Națională a României transmite în fiecare zi valorile pentru principalele monede folosite la nivel internațional începând cu ora 13:00. Iată ce valori au fost stabilite pentru un euro, un dolar american, un franc elvețian sau o liră sterlină!

Bancnotele și monedele metalice care se reîntorc periodic la BNR sunt procesate în spații special destinate operațiunilor cu numerar, dotate cu sisteme complexe de ventilație și filtrare a aerului climatizat, precum și de sterilizatoare UV. Înainte de repunerea în circulație, bancnotele și monedele metalice se ambalează în folie termocontractibilă și se depozitează în tezaurele proprii pentru o perioadă de minimum 14 zile. Toate locațiile sunt periodic igienizate cu produse de curățenie profesionale și dezinfectate cu produse biocide, iar pentru protecția personalului au fost luate măsuri adecvate contextului pandemic actual.

Curs valutar BNR 6 mai 2021. Euro

Potrivit celor mai recente cotații valutare din tranzacțiile interbancare date publicității de BNR, euro costă 4.8258. Prin urmare, moneda europeană a înregistrat o scădere față de valoarea stabilită în urma ședinței BNR de vineri, 29 aprilie, când a înregistrat 4,9247 lei. Este de așteptat, având în vedere că Banca Națională a României nu a mai comunicat de câteva zile cursul valutar.

Curs valutar BNR 6 mai 2021. Dolar american

Dolarul american a fost cotat joi, 6 mai, la valoarea de 4.4708 lei, înregistrând o creștere față de valorile înregistrate anterior, 4,0621 lei. Există posibilitatea ca situația dolarului american să se schimbe radical.

Curs valutar BNR 6 mai 2021. Lira sterlină

Conform BNR, lira sterlină a fost cotată joi, 6 mai, la valoarea de 5.5335 de lei, înregistrând o scădere față ziua precedentă, când a fost cotată la valoarea de  5,6937 lei lei.

Curs valutar BNR 6 mai 2021. Francul elvețian

Joi, 6 mai, francul elvețian a înregistrat valoarea de 4.5857 lei, având o valoarea mai mare în raport cu cea anunțată în ziua precedentă, când moneda putea fi cumpărată la prețul de 4,4825 lei.

Gramul de aur

Gramul de aur înregistrează o creștere. Acesta este cotat la valoarea de 235,2439 lei, mai mare față de valoarea înregistrată pe 29 aprilie, când a fost cotat la valoarea de 231,9385 lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: