Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 6 noiembrie 2019. Câți lei costă moneda europeană astăzi

Curs valutar BNR 6 noiembrie 2019. Câți lei costă moneda europeană astăzi

Curs valutar BNR 6 noiembrie 2019. Câți lei costă moneda europeană astăziCurs valutar BNR 6 noiembrie 2019. Câți lei costă moneda europeană astăzi

Curs valutar BNR 6 noiembrie 2019. Câți lei costă un euro astăzi.

Redacția.ro îți va prezenta principalele valute, publicate de BNR.

Banca Națională a României publică zilnic cursul valutar la ora 13.00.

Curs valutar BNR 6 noiembrie 2019 pentru Euro

Miercuri, 6 noiemrbie, moneda europeană costă 4,7626 lei. Valoarea euro este influențată de mai mulți factori. Unul dintre aceștia fiind inflația de export sau înțelegerile încheiate între principalele bănci europene.

Curs valutar BNR 6 noiembrie 2019 pentru Dolar

Dolarul înregistrează astăzi, 4,2949 lei. Valoarea monedei americane diferă de la o zi la alta. Cauzele fiind inflația de export și deciziile majore luate de corporațiile listate la bursă.

Curs valutar BNR 6 noiembrie 2019 pentru Lira sterlină și franc elvețian

Lira sterlină a ajuns să coste astăzi 5,5344 lei. Cotația lirei este influențată tot mai des în ultima vreme de decizia Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană, dar și de cifrele fluctuante ale inflație.

Francul elvețian costă astăzi 4,3255 lei.

Gramul de aur

Prețul gramului de aur este calculat de Banca Națională a României în funcție de cotațiile matalului prețios pe piețele externe. Prețul gramului de aur a fost cotat astăzi la 205,3117 lei.

Cotațiile de astăzi ale altor monede

Dolarul australian-2,9638

Dolarul canadian-3,2633

Lira egipteană-0,2661

Leul moldovenesc-0,2455

Lira turcească-0,7473

Cursul valutar interbancar variază permanent pe toată perioada zilei de tranzacționare, în funcție de cerere și ofertă. Cursul valutar este un indice de referință, motiv pentru care fiecare casă de schimb valutar poate practica prețuri proprii pentru valute. Cursul te ajută să evaluezi leul în comparație cu celelalte monede internaționale și a direcției în care se îndreaptă economia.

Creditele IFN sunt în continuă creștere în România

Românii care au ajuns în Biroul de Credite și nu mai pot face niciun împrumut bancar trebuie să meargă la Instituțiile Financiare Nebancare. IFN-urile sunt cocietăți comerciale autorizate de BAnca Națională a României care oferă rapid credite fără a avea nevoie de prea multe documente.

Potrivit studiilor efectuate pentru anul acesta, românii pot accesa cardul de credit online ale IFN-ului dacă îndeplinesc câteva criterii:

-vârsta de 18 ani

-persoana care cere creditul trebuie să fie cetățean român cu domiciliul în România

-minim o lună vechime la locul de muncă

Citeste si:Primarul PSD care promite alegătorilor locuri de casă în schimbul votului la prezidenţiale