Redactia.ro
Home » Știri » Cuvintele dure ale unui preot la slujba pentru Alexandra. Ce a putut să spună?!

Cuvintele dure ale unui preot la slujba pentru Alexandra. Ce a putut să spună?!

Cuvintele dure ale unui preot la slujba pentru Alexandra. Ce a putut să spună?!

Preotul care a oficiat slujba în memoria Alexandrei și a tuturor fetelor dispărute din România, a folosit în cadrul slujbei niște cuvinte care i-au lăsat mască pe enoriași. Preotul a făcut apel la rugăciune pentru Alexandra, iar pe Gheorghe Dincă l-a numit ”jigodie”.

”Un apel la rugăciune pentru tot ce s-a întâmplat zilele acestea aici la Caracal, dar și în împrejurimi, pentru elementele acestea care ne-au îngrozit pe toți, mai cu seamă pe care aveți fete tinere, care sunt căutate și preferate de aceste rețele ticăloase de oameni care nu se mai satură de bani și de plăcere!

Crești 15 ani un copil și vine o jigodie și ți-o ia de lângă tine și-și bate joc de ea și-o omoară. Unul care n-a mișcat un ac ca să crească acel copil. Părinții ei s-au străduit cu ea. Dar, ce, numai el? Sunt atâția care fac același lucru.” – a spus preotul.

În continuarea discursului preotul i-a dorit lui Dincă ”să-i crape inima”.

”Ne-am rugat cu toții astăzi să le întoarcă pe aceste fete în familie. Să crape inima acestor oameni fără inimă și să-și caute plăcerea în altă parte, nu abuzând de copilele tinere nevinovate.” – a mai spus preotul.

Preotul a mai povestit că, înainte să ajungă la Caracal, a fost întrebat de un cunoscut ce fel de slujbă va oficia acolo. O va pomeni pe Alexandra ”la morți sau la vii”?

Cuvintele dure ale unui preot la slujba pentru Alexandra. Ce a putut să spună?!

”Dar ce, crezi că chiar a murit? M-a întrebat așa cum vă întrebați și dumneavoastră. Și am văzut că se întreabă toată lumea în țara asta. Ce dacă s-a dat un comunicat oficial, lumea încă se întreabă. M-au întrebat și pe mine: credeți că a murit? Și am zis să dea Dumnezeu să nu fi murit, să dea Dumnezeu să fie vie, să-și dovedească adică încă o dată incompetența sau mai bine zis complicitatea autoritățile și într-o zi să ne ceară scuze și să spună iată, Alexandra este vie. Să dea Dumnezeu să fie vie, toți ne-am rugat pentru asta, dar vă spun, dacă Alexandra este vie, cazul ei a fost îngropat. Cazul ei a fost îngropat!” – a mai spus reprezentantul bisericii.

Citește și: Dezvăluiri din anchetă. Cum și-a recunoscut Dincă faptele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: