Redactia.ro
Home » Monden » Dan Helciug a pus pauză carierei muzicale. Din lipsă de concerte și-a găsit un nou job

Dan Helciug a pus pauză carierei muzicale. Din lipsă de concerte și-a găsit un nou job

Cântărețul Dan Helciug a pus pe tușă cariera muzicală din cauza pandemiei. Artistul a fost nevoit să se reorienteze în carieră în toată această perioadă pentru a avea un venit. Dan Helciug susține că are și un plan de rezervă în cazul în care lucrurile nu se vor întoarce la normalitate curând.

Dan Helciug, în vârstă de 47 de ani, era unul dintre cei mai căutați artiști pentru concerte. Din nefericire pandemia i-a stopat pentru moment cariera muzicală. Dan Helciug s-a reorientat rapid în perioada ultimului an pentru a avea un venit din care să-și întrețină familia.

Cântărețul a povestit că în prezent dublează voci pentru desene animate și că acest lucru îl ajută să câștige banii de care are nevoie. Dan Helciug susține că pandemia ne-a nenorocit și că el este unul dintre artiștii care nu a aplicat pentru a primi îndemnizație de la Stat.

Dan Helciug așteaptă cu nerăbdare să fie ridicat toate restricțiile pentru a concerta.El a declarat că are deja câteva evenimente programate. În cazul în care situația nu se va îmbunătății el a precizat că se va retrage în mediul rural pentru a-și dezvolta o afacere, mai precis o fermă.

Câștig bani din dublat voci pentru desene animate, am avut și un film, recent, pentru export, dar pun voci și în reclame, totul însă la limita supraviețuirii. Este telemuncă. Pandemia asta ne-a nenorocit. Eu n-am aplicat pentru acea indemnizație de la Stat, pentru că n-aș mai putea face nimic, nu mai ai voie să ai contracte, pe perioada plății, nu pot sta chiar degeaba.Încep activitatea din mai. Se vor ridica restricțiile în mai, iunie. Deja avem cântări bătute în cuie în vara asta și în toamnă. Acum, na, depindem de cum va evolua celebra pandemie. Dacă voi avea interzis dreptul pe viață în zona muzicii, probabil că o să mă reprofilez în zona picturii. Dacă nu o să meargă cu pictura, o să mă reprofilez la țară, la munca pământului. Am seră acolo, îmi fac o minifermă.„, a declarat Dan Helciug unei publicații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: