Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu a dat o veste neașteptată în noul Verdict! ”Plec și vă las dracu”

Dana Budeanu a dat o veste neașteptată în noul Verdict! ”Plec și vă las dracu”

Dana Budeanu a dat o veste neașteptată în noul Verdict! ”Plec și vă las dracu”

Dana Budeanu și-a uimit fanii cu noua sa veste din Verdictul recent! Vedeta a luat decizia de a pleca în vacanță timp de mai bine de două luni. Ce se va întâmpla cu emisiunea ei de pe Youtube?

Dana Budeanu a dat o veste neașteptată în noul Verdict! ”Plec și vă las dracu”

Dana Budeanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci numele ei este prezent acum în mintea a milioane de oameni. Vedeta a reușit să-și pună amprenta în mediul online după ce și-a deschis un canal de Youtube în care vorbește despre stil și vedete.

De mai bine de un an de când face acest lucru, Dana Budeanu a intrat în sufletul oamenilor care o urmăresc cu sufletul la gură de fiecare dată când postează. Cu toate acestea, la ultimul Verdict, creatoarea de modă a anunțat că va pleca într-o vacanță de mai bine de două luni.

În cel mai nou episod al Verdictului lansat astăzi pe Youtube, Dana Budeanu a comentat ținutele all white ale vedetelor din România, iar la începutul videoclipului ei a făcut un anunț important pentru cei care o urmăresc. Creatoarea de modă cunoscută pentru opiniile sale fără filtru a spus că a început să se sature de clipurile pe care le face pe Youtube și că abia așteaptă să plece în vacanță.

Vedeta nu a dat detalii despre ce pregătește. A spus doar că va lipsi pentru mai bine de două luni. Cei care și-au descărcat aplicația ei vor afla ce surprize pune la cale Dana, căci multe din lucrurile pe care le coace sunt pentru aceștia.

”Plec două luni și jumătate chiar. Da, plec și vă las dracu. Da, am o surpriză. Cum plec? O să vedeți. Doar pentru cei care au aplicația. Eu nu vreau cu mulți oameni, ci cu oamenii care vor să fie deștepți și fericiți. Aceia sunt cei care au aplicația și vor să fie deștepți, fericiți și asumați. Și atât”, a declarat Dana Budeanu la începutul Verdictului.

Lecții pentru vedetele care se îmbracă în alb

După această veste, fashionista a trecut direct la atac vorbind despre ținutele starurilor. Dana Budeanu a comentat mai multe ținute purtate de Crina Abrudan, Xonia și Diana Matei, printre altele. Vedeta le-a sfătuit pe divele de la noi să nu se mai machieze excesiv atunci când se îmbracă în alb.

Unora dintre celebritățile care rulau în videoclipul ei le-a recomandat să renunțe să se mai dea cu ruj roșu la ținutele lor albe pentru că arată precum niște clovni.

”Albul este lumină care taie foarte mult. Tu când ți-ai făcut fața aia de Drag Queen ți-ai tăiat capul. Capul nu mai face parte din corp, pentru că tu ești altcineva. V-am spus de o sută de ori. Dacă aici ești mască ori ai botul atâta, ori ai ruj roșu, nu poți să te îmbraci în alb”, a comentat Dana Budeanu.

Mai mult, vedeta a vorbit și despre femeile care se machiază excesiv comparându-le cu personajele din reality-show-ul lui RuPaul.

Dana a spus că îl adoră pe RuPaul, doar că bărbații care fac show-uri de Drag Queen nu merg machiați în acel fel pe stradă, spre deosebire de femeile de la noi, multe dintre ele vedete, care arată ca în astfel de show-uri tot timpul.

Etichete: