Redactia.ro
Home » Știri » Dana Budeanu, despre operațiunea organizată de Arafat la Spitalul Matei Balș: ”Arafat e beton armat pentru astfel de situații”

Dana Budeanu, despre operațiunea organizată de Arafat la Spitalul Matei Balș: ”Arafat e beton armat pentru astfel de situații”

Dana Budeanu, despre operațiunea organizată de Arafat la Spitalul Matei Balș: ”Arafat e beton armat pentru astfel de situații”

Dana Budeanu a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook în legătură cu operațiunea de salvare organizată de Raed Arafat la Institutul Matei Balș. Aceasta îl laudă pe șeful DSU. 

Dana Budeanu, despre operațiunea organizată de Arafat

Dana Budeanu, personalitatea controversată din mediul online, a lansat un mesaj pe pagina ei de Facebook în care a vorbit despre evenimentul nefericit de vineri dimineața. Aceasta l-a lăudat pe Raed Arafat și pe pompierii SMURD pentru profesionalism.

”GATA, ÎNCEP SĂ SE TREZEASCĂ #GII IMBECILI SĂ URLE DE ARAFAT! NU, ZDRENTELOR, URLAȚI CĂ LA COLECTIV DE MAGICIAN ACUM! HAI, DANS! ARAFAT E BETON ARMAT PENTRU ASTFEL DE SITUAȚII, CA ȘI ATUNCI! NU E BETON ARMAT SĂ NE TERORIZEZE CU MAȘTILE ȘI ALTE INVENȚII, DAR PE CE FACE EL CU SALVARILE, E! CE TREABĂ ARE ARAFAT CU INCENDIU? A DAT EL FOC SAU CUM? MARȘ! RESPECT POMPIERII SMURD!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

De asemenea, acesta nu a fost singurul ei mesaj în legătură cu incendiul de la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș. Aceasta s-a legat și de faptul că președintele Klaus Iohannis se deplasează la Matei Balș, însă la Piatra Neamț, atunci când a izbucnit un incendiu dezastruos, nu s-a deplasat.

”100% CINEVA A VRUT MAI CALD ÎN SALON ȘI ȘI-A BĂGAT ÎN PRIZĂ CEVA. HOHAHANNIS SE DEPLASEAZĂ LA BALȘ! PENTRU? LA PIATRA NEAMȚ A FOST SAU? CE VĂ MAI PLACE VRAJEALA LA TOȚI…”, a mai scris vedeta.

Filmul intervenției de la Spitalul Matei Balș

Primul apel la 112 pentru incendiul de la Matei Balș a venit la ora 5:05. La 5.13 au sosit primele echipe, iar la 5.14 a fost declanșat Planul roșu de intervenție. Au fost informați premierul, miniștrii Sănătății și Internelor. La sosirea pompierilor, incendiul era cu flacără deschisă, pe circa 120 mp, cu degajări mari de fum.  De asemenea, incendiul a fost sub control încă de la ora 06.00.

La Institutul ”Matei Balş” s-au deplasat vineri dimineaţa şeful DSU, Raed Arafat, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, secretarul de stat în MS Andreea Moldovan, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Conform comandatului intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la parter, pe 100-120 mp. Au fost afectate patru saloane, cu degajari mari de fum, cu posibilități de extindere. Trei persoane au fost găsite decedate după ce s-a degajat fumul, iar o a patra a fost resuscitată, dar fără rezultate pozitive, scrie Digi24.

La spital au fost mobilizați aproape 100 de medici și asistenți. Pompierii au intervenit în interior și exterior cu 24 de echipaje, patru descarcerări și 10 microbuze pentru transport persoane. Medicul Bogdan Oprița a spus că au fost 38 echipaje de prim ajutor, șase de terapie mobilă, cinci de victime multiple.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: