Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, în doliu! Mătușa sa, declarată moartă de Covid19, deși nu a avut virusul

Dana Budeanu, în doliu! Mătușa sa, declarată moartă de Covid19, deși nu a avut virusul

Dana Budeanu este în doliu după ce mătușa ei a murit. Însă, moartea femeii a revoltat-o pe creatoarea de modă, deoarece pe certificatul de deces apare ”din cauza Covid19”, în condițiile în care aceasta nu s-a îmbolnăvit cu temutul virus.

Mătușa Danei Budeanu, declarată moartă de Covid19, deși nu a avut virusul

Dana Budeanu trece prin clipe dificile. Creatoarea de modă este în doliu după ce mătușa sa s-a stins din viață, joi, acasă. Moartea femeii a iscat nedumerire, pentru că pe certificatul de deces apare ca decedat de coronavirus, în condițiile în care nu s-a infectat cu acesta. Drept urmare, Dana Budeanu s-a revoltat și a împărtășit experiența pe rețelele de socializare. Dana Budeanu este dispusă să facă dreptate în acest caz, informează playtech.ro.

Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc”, a scris Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

Dana Budeanu reclamă și greșirea numelui mătușii sale

De asemenea, Dana Budeanu a cerut firmei responsabile, schimbarea certificatului de deces.

„Pe mătușa mea o cheamă Adela! Schimbați certificatul acum, pe loc, ca să nu dau numele firmei și să vă fac rău aiurea. Căutați la toate spitalele, la toate morgile din București o Adela… Și schimbați certificatul, ca să nu dau numele spitalului. Atât!”, a mai adăugat creatoarea de modă.

Ceea ce i s-a întâmplat Danei Budeanu alimentează suspiciunile multor români cu privire la numărul morților de Covid19.

Între timp, în România campania de vaccinare anti-coronavirus este în desfășurare. S-a iscat deja și un scandal care la fel, alimentează și sceptimismlul altor români cu privire la vaccin. La Spitalul din Găești au mai rămas 80 de doze, iar managerul  Laurențiu Belușică a refuzat să le arunce și a dat chiar un anunț pe facebook ca, oamenii care doresc să se vaccineze, să se prezinte la spital. Gestul său nu a fost permis de coordonatorul campaniei, Valeriu Gheorghiță.

Faptul că au fost vaccinate astăzi persoane care nu aparțin etapei 1 nu este o tragedie, până la urmă important este că au fost vaccinate. Faptul că nu s-au respectat procedurile 0 și anume beneficiarii vaccinurilor să fie cei din etapa 1, așa cum prevedede strategia – (…)  acest lucru este un alt aspect care va fi verificat. Din acest punct de vedere, vorbim local de un management defectuos”, a spus Valeriu Gheorghiță într-o conferință de presă.

În replică, Laurențiu Belușică a spus că:  „Dacă este adevărată informația că s-au aruncat 80 de doze, atunci acesta e management defectuos! Sunt 80 de oameni care puteau fi vaccinați și care ar putea face COVID până le vine rândul. Eu înțeleg să pierzi niște doze, le scoți din frigider, o scapi și o spargi. Dar să am doza în mână și să n-am pe cine vaccina mi se pare o prostie, nu management defectuos!”, a spus acesta la Digi 24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: