Redactia.ro
Home » Monden » Dana Marijuana, noua mamă adoptivă a lui David Puşcaş. Luminiţa Anghel: „Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Viaţa merge înainte” VIDEO

Dana Marijuana, noua mamă adoptivă a lui David Puşcaş. Luminiţa Anghel: „Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Viaţa merge înainte” VIDEO

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, și-a găsit liniștea și pozitivismul în familia altei vedete din România. Dana Coteanu, cunoscută în  showbizul românesc drept Dana Marijuana, are acum grijă de tânărul David ca de copilul său. Luminița Anghel nu mai are o relație apropiată cu fiul adoptat în timpul căsătoriei cu Marcel Pușcaș, de care a divorțat. Iată detaliile cutremurătoare din spatele a două povești tragice care s-au intersectat!

Dana Marijuana, noua mamă adoptivă a lui David Puşcaş

Dana Marijuana a mărturisit public că îl vede pe David ca pe copilul său și că are grijă de el așa cum poate ea mai bine. David Pușcaș o vizitează des pe fosta artistă care în anii 2000 făcea furori în hip-hop-ul românesc și care a trecut printr-o adevărată tragedie când și-a pierdut partenerul de viață. Dana Marijuana are la rândul său două fetițe, pe Iris, în vârstă de 7 ani, și Alesia, în vârstă de 15 ani. Cei doi au o relație cu totul specială, David apelând cu încredere ori de câte ori are nevoie de un sfat și de căldură sufletească.

„David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a declarat Dana Coteanu pentru Ego.ro.

Luminiţa Anghel: „Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Viaţa merge înainte”

În prezent, David și Luminița Anghel nu își mai vorbesc. Fiul său locuiește singur, într-o garsonieră, din București și este foarte determinat să ajungă lumea televiziunii ca reporter sau prezentator. Acesta trebuie să urmeze niște cursuri speciale pentru aș putea atinge țelul. El este foarte prezent în mediul online, mai ales pe Instagram.

David Pușcaș a fost invitat recent în emisiunea „În oglindă’, moderată de Mihai Ghiță.

Acesta a discutat despre copilărie, dar și despre relația cu mama lui adoptivă. El declară  că nu mai ține legătura cu ea și că nici măcar nu-și vorbesc în zilele de naștere. Luminița Anghel a preferat să nu comenteze afirmațiile făcute de băiat. Totuși a declarat că și-a făcut datoria cât s-a putut.

„Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte”, a declarat Luminița Anghel pentru cei de la WOWbiz.ro.

David Pușcaș: „M-a călcat în picioare efectiv”

Băiatul i-a adus în cadrul emisiunii la care a participat, acuzații grave soțului mamei sale, Silviu Dumitriade. Acesta a povestit despre restricțiile care i-ar fi fost impuse de către el și că ar fi fost bătut chiar cu pumnii și picioarele:

„M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal.

Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis!”

David Pușcaș: „Mama nu-mi dă mesaje de sănătate”

„Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist”, a mai continuat David Pușcaș pe YouTube.

Ani de certuri și reproșuri între David Pușcaș și Luminița Anghel

Nu de puține ori, David Pușcaș i-a adus mamei sale acuzații, conform cărora Luminița Anghel nu se interesează de el și nu îl ajută.

Artista a precizat în nenumărate rânduri cum stăteau, de fapt, lucrurile:

„Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie.

Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a cărat mă-sa, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum!

Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine, și la el! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs”, a declarat solista, în trecut conform Viva.ro.

Drama Danei Marijuana. Vedeta primeşte mesaje de dincolo

Dana Marijuana, pe numele său real, Dana Coteanu a dezvăluit la emisiunea Teo Show de la Kanal D că simte în permanență o prezenţă, cea a iubitului ei care s-a stins din viață și că este ferm convinsă că moartea acestuia a fost una pusă la cale de o femeie care i-a vrut acestuia răul:

 „Nu am văzut accidentul. După ce s-a terminat treaba, l-a văzut cineva și l-am găsit acolo. A venit o salvare, nu aveau prim ajutor, am chemat a doua salvare. Îmi arată în fiecare zi că există și mai ales că suntem în preajma sărbătorilor de Paște și sărbătorim, dacă putem să spunem așa, reînvierea lui Iisus și asta mă întărește și îmi dă răspuns că și el va veni înapoi.   Lași corpul, nu mai poți să te întorci în el, pleci, ești în tot universul și la un moment dat universul te reface. L-am simțit lângă mine total. Îl simt zilnic total, mai ales că am stat șapte ani de zile zi și noapte. Văd cum diavolii, moartea care i-a adus moartea, adică o femeie, mi-a râs în față. Asta s-a întâmplat real, om la om”, a spus Dana Marijuana.

Dana Marijuana, primele declaraţii după moartea iubitului

Aceasta a dezvăluit, în cadrul emisiunii, anumite evenimente bizare care s-au petrecut la scurt timp după ce iubitul ei ar fi avut un conflict cu o femeie care îi dorea răul. Ea crede că l-a blestemat.

„Când o dragoste e pură, răul se vede. E o femeie bolnavă și malefică, există, care a venit la noi acasă, înainte de chestia asta. Daniel s-a dus să o dea afară, ei nu i-a convenit și a mințit că e un criminal. Înainte să se întâmple acest necaz, el voia să plecăm din București, să nu mai avem legături cu nimeni. Am fost la mare, iar când ne-am întors de la mare a văzut o bufniță, mi-a atras atenția de trei ori să mă uit, iar el nu făcea asta. Apoi am fost la munte, ne-am trezit s-a uitat la ceas, era ora 20:00. Mi-a zis: „Băi, Dana, m-am învârtit pe aici, tot 20:00, am fost la baie, tot 20:00 (n.r. – i se oprise ceasul). Era clar vizat doar el, pentru că eu nu vedeam toate semnele astea. Cred foarte mult în revenirea lui, mai ales că era un om special, nu îmi e greu să îl depistez. Îmi dă semne zilnic că există. Îmi apare. Vărs cafeaua și se formează o față, arunc un șervețel și se formează iarăși ceva. Aud niște oameni care vorbesc și niște cuvinte care îmi spun ceva. Și la vreme. El e născut pe 07.07. Și la vreme și la ceas văd cifra aceasta. N-am cum să nu-l găsesc, e ca mine, îl simt prea tare ca să fie altfel”, a mai spus Dana Marijuana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: