Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz a trăit o scenă de coșmar în plină noapte. Are legătură cu fetița ei

Dana Rogoz a trăit o scenă de coșmar în plină noapte. Are legătură cu fetița ei

GALERIE FOTO (3) Dana Rogoz a trăit o scenă de coșmar în plină noapte.

Dana Rogoz a trăit o scenă de coșmar în plină noapte. Actrița le-a povestit fanilor săi că a trăit momente de groază. Vedeta le-a spus internauților că a fost lovită de fiica sa în plină noapte. Dana Rogoz speră să nu rămână cu semne vizbile.

Dana Rogoz a trăit o scenă de coșmar în plină noapte. Are legătură cu fetița ei

Dana Rogoz a trăit o scenă de coșmar în plină noapte. Celebra actriță a avut parte de o noapte agitată, după cum le-a povestit fanilor din mediul online. Vedeta le-a arătat internauților că are nasul umflat, șocându-i pe aceștia. Dana a fost lovită de fiica sa în timp ce încerca să o adoarmă. Micuța a lovit-o fix la nas, iar acesta i s-a umflat. Actrița speră să nu rămână cu el strâmb.”Uitați-vă bine la nasul meu! Așa arăta înainte să-mi dea Lia azi-noapte un cap în el. 🤪😂😅 Acum râd, dar nu vreti sa stiti ce dureros a fost. Încă e pușin umflat și sper să nu îmi rămână strâmb. Să nu credeți după ca am avut vreo intervenție. Nope, doar o mișcare sigura și în forta a capului ei spre nasul meu, facută pe întuneric, în pat, în timp ce speram că o voi adormi curând”, le-a povestit Dana Rogoz fanilor săi

De asemenea, vedeta a povestit că durerea a fost atât de mare încât în momentul în care a țipat, soțul ei s-a trezit speriat și a încercat să o ajute. Chiar dacă acum râde de întâmplare, în acel moment vedeta a simțit o durere încât a avut impresia că nasul său a rămas strâmb. ”A pârâit!!!! Am urlât atat de tare, încat Radu a sărit din pat, a aprins lumina și era gata-gata să-mi puna nasul la loc 🤣 Doamne, mă doare și când râd acum.”, a mai spus ea.

Dana Rogoz nu-și mai duce fiica la grădiniță

Recent, fiica actriței a împlinit un an, iar vedeta a decis ca micușa să meargă la creșă. Cu toate acestea, Dana Rogoz a declarat în mediul online că a hotărât să întrerupă programul zilnic de la grădiniță. Decizia actriței se află în strânsă legătură cu pandemia de coronavirus. Dana le-a explicat internauților că își dorește ca o perioadă, până se liniștește situația să nu o mai ducă pe Lia la grădiniță. „Ok, schimbare de plan. Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom sta acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt. Sigur, nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar măcar să mai reducem din riscuri. Suntem vaccinați, dar în ultima perioadă am preferat să comandam mâncare acasă, decât să ne oprim la câte un restaurant.”, a declarat Dana Rogoz pe Instagram.

Totodată, aceasta a explicat că nu mai poate sta cu stresul faptului că fiica sa se poate îmbolnăvi având în vedere că sunt mulți copii.Dana a mai adăugat că nu poate renunța la job-ul său sau la celelalte proiecte în care este implicată, mărturisind că va încerca să reducă interacțiunile cu alte persoane. „Nu pot renunța la job-ul meu, la multe dintre activitățile deja începute, dar încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasările care nu sunt fix în momentul ăsta necesare. Mesajul ăsta nu e menit să influențeze pe nimeni în nicio direcție, dar vă zic sincer că nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei. E un moment greu pentru toată lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind (…) Măcar să trecem de această criză, să se mai relaxeze presiunea pe spitale”, a mai adăugat actrița pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: