Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru soțul ei, Radu Dragomir. Cei doi celebrează 10 de la cununie

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru soțul ei, Radu Dragomir. Cei doi celebrează 10 de la cununie

GALERIE FOTO (6) Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru soțul ei, Radu Dragomir

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru soțul ei, Radu Dragomir. Astăzi este o zi specială pentru Dana Rogoz și soțul ei. Actrița a declarat pe pagina ei de Instagram că se implinesc 10 ani de când a decis să își unească destinele cu Radu Dragomir.

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru soțul ei, Radu Dragomir. Cei doi celebrează 10 de la cununie

În urmă cu 10 ani, Dana Rogoz și Radu Dragomir pășeau în fața stării civile și se căsătoreau. Astăzi se împlinește un deceniu de când cei doi au spus marele DA, ocazie cu care actrița a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Dana Rogoz a publicat o imagine pe Instagram și le-a spus fanilor ei ce reprezintă pentru ea ziua de 10 iulie. Vedeta a postat mai multe imagini de la cununia civilă și a ținut să-i facă o declarație de dragoste partenerului său de viață.

”Azi se împlinesc 10 ani de la cununia civila. 10 ani de când am spus DA și am început să mă semnez cu „Dana Dragomir”. Radu, îmi doresc să spunem DA unei vieți minunate împreuna și ăn continuare! ❤️ Te iubesc!”, a scris Dana Rogoz într-o postare pe Instagram.

Între Dana Rogoz și Radu Dragomir există o diferentă de 18 ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască dragostea. Vedeta a povestit anul trecut într-un podcast cum și-a cunoscut soțul, tatăl celor doi copii ai săi. Aceștia s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului ”La Bloc”, dar nu a fost dragoste la prima vedere. În acel moment, Radu Dragomir era căsătorit cu fosta soție și avea un copil, iar Dana era într-o relație. După doi ani de filmări și după ce s-au despărțit de partenerii lor, Dana și Radu au decis să-și dea o șansă.

”Nu a fost dragoste la prima vedere, amândoi aveam alte relații, dar a fost o relație foarte bună profesional (…) Au fost povești care s-au încheiat, și apoi alte povești care au început. Noi am crezut foarte tare în ceea ce trăiam la momentul respectiv”, spunea Dana Rogoz despre începutul relației cu el.

Dana Rogoz, mărturisiri după aproape 18 ani de relație cu soțul ei

Dana Rogoz a vorbit în podcast-ul lui Cătălin Măruță despre cum este soțul ei. Pe lângă cei doi copii pe care îi are alături de actriță, Radu Dragomir mai are un băiat, Barbu. „E un tată extrem de dedicat, de preocupat, de iubitor, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, face tot ce poate. De exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate.Radu este… nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de… nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el”, spunea actrita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: