Redactia.ro
Home » Monden » Mare petrecere în familia Laurei Cosoi. Adela Popescu și Dana Rogoz au mers şi ele rapid (FOTO)

Mare petrecere în familia Laurei Cosoi. Adela Popescu și Dana Rogoz au mers şi ele rapid (FOTO)

GALERIE FOTO (3)

Laura Cosoi a avut, în acest weekend, motive de sărbătoare. Actriţa a decis să-şi surprindă copiii şi apropiaţii cu un party la care, poate, nu s-ar fi gândit că va veni acum.

Vedeta a celebrat-o pe fiica ei cea mare, care, peste două săptămâni, va împlini 4 ani. Totuşi, petrecerea aniversară a avut loc acum.

Party în avans, în caz de naştere

Laura Cosoi a decis să-i organizeze fetiței ei o petrecere aniversară de neuitat, în avans, pentru a se asigura că evenimentul nu trece nesărbătorit, în eventualitatea în care va ajunge pe masa de nașteri în viitorul apropiat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

„Adina” din „La Bloc” și soțul ei i-au organizat micuței o petrecere la care i-au invitat toți prietenii. Nelipsiți au fost băieții Adelei Popescu, familiile celor două actrițe fiind foarte apropiate.

Micuța Rita urmează să împlinească 4 anișori peste două săptămâni, însă în acest weekend a avut parte de o petrecere cu mulți prieteni, plină de distracție.

Adela Popescu și Dana Rogoz, printre invitaţi

Petrecerea a fost una cu mult fast. Adela Popescu și Dana Rogoz, prietenele Laurei, au venit, desigur, însoţite de copii, astfel că au existat toate premisele pentru ca bucuria micuţilor să fie în toi.

Cei mici au avut la dispoziție și un parc distractiv, cu tobogan și leagăne, astfel că invitații Ritei au fost în al nouălea cer. Laura Cosoi a „documentat” evenimentul și pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat și o urare pentru fetița ei cea mare.

„Te iubesc, înger de copil”, a scris actrița în dreptul unei imagini în care apare Rita zâmbind, la vederea unui cadou primit de ziua ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: