Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu a făcut un gest șocant după ce s-a pocăit! Ce și-a tatuat artisul pe frunte

Dani Mocanu a făcut un gest șocant după ce s-a pocăit! Ce și-a tatuat artisul pe frunte

GALERIE FOTO (3) Dani Mocanu a făcut un gest șocant după ce s-a pocăit! Ce și-a tatuat artisul pe frunte

Dani Mocanu șochează din nou! După revenirea spectaculoasă în muzică, deși a anunțat că se retrage, acesta a dovedit că este dedicat pocăinței și și-a făcut un tatuaj de-a dreptul uluitor!

Dani Mocanu a făcut un gest șocant după ce s-a pocăit! Ce și-a tatuat artisul pe frunte

Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați cântăreți de manele din România, iar fanii lui s-au obișnuit deja cu el. Dacă în urmă cu câteva luni, acesta anunța că se retrage din muzică pentru a se pocăi, iată că acum s-a întors și mai mult, are și o surpriză pentru fani.

În urmă o săptămână, artistul a anunțat că s-a întors în muzică și să nu poate sta departe cariera lui. Chiar dacă internauții au răbufnit și i-au spus că a mințit atunci când a afirmat că își va dedica întreaga viață lui Dumnezeu renunțând la muzică, celebrul manelist a vrut să demonstreze că, pentru el, credința rămâne pe primul loc, așa că și-a tatuat ”Iisus” pe frunte.

Dani Mocanu a făcut un gest șocant după ce s-a pocăit! Ce și-a tatuat artisul pe frunte

Inspirat din tatuajele rapperilor american, Dani Mocanu și-a tatuat ”Iisus” în cel mai vizibil loc, mai precis pe frunte, cu un font destul de mare, așa că oricine îl vede poate remarca faptul că celebrul manelist rămâne o persoană credincioasă, indiferent de toate zvonurile apărute și de comentariile internauților.

Recent reapărut pe rețelele de socializare, Dani Mocanu le-a arătat poze fanilor lui cu noul tatuaj. Mai mult decât atât, Dani Mocanu a răspuns și la câteva întrebări mai intime, legate de averea lui, pe care spune că nu are cum să o afișeze pe rețelele de socializare, căci poate avea probleme serioase cu legea.

Dani Mocanu a făcut un gest șocant după ce s-a pocăit! Ce și-a tatuat artisul pe frunte

”Am bani mulți de tot, mai mulți decât visam vreodată, dar nu mă pot arăta la adevărata mea valoare financiară, fiindcă am probleme cu poliția”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

De ce s-a întors Dani Mocanu din nou la muzică

Dani Mocanu a fost mai sincer și mai deschis ca niciodată în fața fanilor pe Instagram, chiar dacă aroganțele pe care le face sunt la ordinea zilei.

Mai mult decât atât, Dani Mocanu a dorit să pună capăt tuturor zvonurilor și a declarat că singurul motiv pentru care s-a apucat din nou să scoată piese este faptul că nu poate sta departe de muzică, care a devenit asemenea unui drog pentru el.

Chiar și așa, Dani Mocanu i-a asigurat pe internauți că dragostea lui pentru Dumnezeu este și rămâne infinită și că piesele pe care le are nu îi influențează într-un fel sau altul credința care predomină în sufletul și mintea lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: