Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu, implicat într-un accident cu un blindat istoric. Artistul filma un videoclip când tancul a avariat două mașini

Dani Mocanu, implicat într-un accident cu un blindat istoric. Artistul filma un videoclip când tancul a avariat două mașini

GALERIE FOTO (4) Dani Mocanu, implicat într-un accident cu un blindat istoric.

Dani Mocanu, implicat într-un accident cu un blindat istoric. Celebrul manelist a închiriat un mini-tanc pentru a filma un clip video, dar blindata militară a fost implicată într-un accident. În timp ce se plimba pe o stradă din Vâlcea, șoferul autovehiculului a lovit două mașini parcate regulamentar.

Dani Mocanu, implicat într-un accident cu un blindat istoric. Artistul filma un videoclip când tancul a avariat două mașini

Un autovehicul blindat istoric a lovit o mașină parcată pe marginea drumului, dar și un alt autoturism. Manelistul Dani Mocanu pregătește un nou videoclip pentru fanii săi, dar de acestă dată a avut parte de un incident neprevăzut. Artistul a închiriat un mini-tanc pentru a filma un clip video și a mers pe străzile din Râmnicu-Vâlcea. În timp ce se plimba cu această mașină, șoferul blindatei istorice a lovit două mașini care erau parcate regulamentar. Șoferul care are permis de conducere din Marea Britanie, a fost amendat de polițiști.

De asemenea, autoritățile au declarat că este un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia. Șoferul a lovit două mașini staționate regulamentar, iar șoferul va fi sancționat cu amendă între 580-725 lei. „Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu, conform Agerpres.

Dani Mocanu, acuzat pentru rănirea unui leu folosit în videocliupul său

Nu este prima dată când Dani Mocanu are de-a face cu o asemenea situație. În urmă cu doi ani, manelistul a fost acuzat pentru rănile unui leu folosit în clipul său. Mai mult persoane au scris pe Facebook că au sesizat Poliția pentru că au observat rănile pe care leul le avea pe corp. Dani Mocanu a spus că animalul sălbatic a fost tratat foarte bine, iar rănile erau de fapt un „machiaj profesional”. În urma informațiilor apărute în spațiul public, oamenii legii au anunțat deschiderea unui dosar penal. „În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, transmite IPJ Argeș.

Leul care a stârnit un val de revoltă după ce a apărut într-un videoclip filmat de Dani Mocanu a fost salvat, alături de 6 feline. Animale erau ținute legal de un fost executor judecătoresc, chiar pe o uliță. Ulterior, leul a fost luat de o asociație din Austria și a fost dus în Africa. „Sunt trei femele și patru masculi, sunt tinerei, cel puțin, 4 dintre ei. Doi dintre ei au și nume, Elsa și Shiba.”, a declarat Anca Tomescu, președintele Animal Society, pentru Știrile Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: