Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu nu pune preț pe bani! Manelistul a renunțat la 200.000 de euro cât ai clipi FOTO

Dani Mocanu nu pune preț pe bani! Manelistul a renunțat la 200.000 de euro cât ai clipi FOTO

GALERIE FOTO (2) Dani Mocanu nu pune preț pe bani! Manelistul a renunțat la 200.000 de euro cât ai clipi 

Dani Mocanu nu pune preț pe bani! Manelistul a renunțat la 200.000 de euro cât ai clipi. Iată despre ce este vorba!

Dani Mocanu și-a avariat bolidul de lux

Dani Mocanu și-a obișnuit fanii cu opulența și dorința de a arăta că nu pune preț pe bani. Acesta a răspuns provocărilor lui George Pian pe câteva live-uri realizate pe platforma TikTok, iar una dintre ele i-a vizat propria mașină. Zis și făcut! Manelistul și-a avariat partea din spate bolidul de lux, pentru care a scos din buzunarnu mai puțin de 200.000 de euro, potrivit spynews.ro.

Conversație emoționantă între Dani Mocanu și fiica lui

Dani Mocanu este arestat la domiciliu, după cum știu toți fanii lui, iar manelistul petreceîn sfârșit mai mult timp cu familia lui. Iată ce conversație emoționantă a avut acesta cu fiica lui pe platforma TikTok:

Dani Mocanu: De ce vine Poliția să mă caute acasă?

Fiica lui Dani Mocanu: Că ești arestat la domiciliu

Dani Mocanu: Ce înseamnă asta?

Fiica lui Dani Mocanu: Adică nu ai voie să ieși afară și stai numai în casă

Dani Mocanu: Îți place sau nu că sunt arestat la domiciliu?

Fiica lui Dani Mocanu: Da, că stai mult cu mine”

Dani Mocanu organizează un concert în arest la domiciliu!

Dani Mocanu și-a anunțat toți fanii, prin intermediul platformei TikTok, că va organiza un concert chiar în curtea casei lui, acolo unde se află în arest la domiciliu. Evenimentul va fi organizat cu porțile deschise:

Nu ştiu cât va mai dura arestul meu la domiciliu, însă am pregătit aşa: în cel mai scurt timp posibil voi organiza un concert la mine în curte, cu porţile deschise, şi voi primi toţi fanii mei, din toate colţurile României, intrare gratis la mine în curte… voi cânta de pe terasă! O să când pentru toată lumea gratis, mâncare şi băutură gratis, toată noaptea de la mine, Dani Mocanu, pentru toţi fanii mei! Vă aştept! Cred că-mi intră în curte două mii, trei mii de persoane. O să vă ţin la curent, o să vă anunţ eu data şi ora exactă, şi o să fac ceva în premieră ce nu s-a întâmplat nici la nivel mondial!”, a anunțat Dani Mocanu, într-un live pe TikTok.

Dani Mocanu, arestat la domiciliu după ce a fost implicat într-o bătaie la o benzinărie

Manelistul a fost implicat într-o bătaie de stradă parcă desprinsă din filme. Celebrul manelist, însoțit de frații lui, dar și de alți bărbați, s-au implicat într-o bătaie cu alte persoane necunoscute, în mijlocul unei benzinării din orașul Pitești.

Întreaga scenă, a fost surprinsă pe camerele de supraveghere, informează Ziarul Argeșul. Din imaginile făcute publice în mediul online, se poate observa cu Dani Mocanu, alături de alți însoțitori de-ai săi, îl bat cu sălbăticie pe un alt bărbat, cu ranga, cu pumnii, dar și cu picioarele. Acesta a rămas întins pe jos, în benzinărie, vizibil afectat de lovituri.

Ulterior a ajuns de urgență, la spital, acolo unde medicii i-au dat primul ajutor și l-au ținut sub supraveghere o întreagă noapte. Acest incident a fost de o violență extremă și nu a ajuns încă în atenția autorităților, potrivit Fanatik.

În urma evenimentelor, Dani Mocanu a fost arestat la domiciliu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: