Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu sfidează din nou legea! Cum s-a fotografiat artistul

Dani Mocanu sfidează din nou legea! Cum s-a fotografiat artistul

GALERIE FOTO (3) Dani Mocanu sfidează din nou legea! Cum s-a fotografiat artistul

Dani Mocanu este un artist cunoscut pentru faptul că nu-i plac deloc legile. Manelistul a avut nenumărate probleme cu autoritățile din România, iar în ultima perioada acesta s-a ales și cu dosar penal. 

Dani Mocanu sfidează din nou legea

Dani Mocanu s-a ales recent cu un dosar penal după ce a a filmat un videoclip pentru noua lui piesă, având un leu sălbatic ca și decor. Partea rea în toată această poveste este că leu prezenta semne de violență pe el, astfel că autoritățile au făcut cercetări, scrie cancan.ro.

După scandalul creat atunci, Dani Mocanu sfidează din nou legile. Acesta s-a fotografiat cu un alt animal salbatic și le-a transmis un mesaj autorităților. De această dată, Dani Mocanu s-a fotografiat cu un alt animal, respectiv cu o căprioară. Așezat pe pat, artistul se uită în cameră cu „fața blândă și ochi de căprioară”, iar alături e așezat un pui de căprioară. Descrierea fotografiei este cea care l-ar putea băga din nou într-un scandal: „Moș Nicolae te rog frumos arestează-mă tu…că poliția nu poate”.

Dani Mocanu sfidează din nou legea

Dani Mocanu nu se învață minte

Dani Mocanu este un manelist cunoscut pentru faptul că încalcă legea și se joacă cu răbdarea autorităților. Fotorafia cu puiul de cărprioară este doar o continuare la scandalul început în urmă cu două săptămâni, atunci când artistul a ajuns să dea explicații polițiștilor după ce, într-unul dintre videoclipurile sale, apare un leu rănit. Sesizarea a fost făcută mai întâi pe rețelele de socializare, după ce o persoană a observat acest aspect. În urma verificărilor, artistul s-a ales cu dosar penal.

Dani Mocanu s-a apărat spunând că animalul a fost și este foarte bine tratat. Mai mult, artistul susține că tot acest nou scandal îl avantajează, îi aduce și mai multe vizualizări.

Dani Mocanu nu se învață minte

„…v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă doresc o zi bună tuturor și vă mulțumesc pentru reclama în plus pe care o faceți gratuit videoclipul meu”, a fost reacția manelistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: