Redactia.ro
Home » TV » Dani Oțil, despre relația cu Anna Lesko: „I-am făcut altar…”

Dani Oțil, despre relația cu Anna Lesko: „I-am făcut altar…”

Dezvăluiri inedite despre pasiunea pe care Dani Oțil a avut-o pentru Anna Lesko. Mai mult, prezentatorul TV a explicat și cât de departe a dus obsesia pentru îndrăgita artistă. Deși Dani Oțil și-a găsit fericirea alături de Gabriela Prisăcariu, puțini știu că prezentatorul a avut o pasiune pentru Anna Lesko.

Dani Oțil, despre relația cu Anna Lesko: „I-am făcut altar…”

Dani Oțil este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Cei doi au au devenit părinți pentru prima oară, după ce modelul l-a adus pe lume pe Tiago. Cu toate astea, Dani Oțil a avut în trecut o pasiune pentru Anna Lesko. Invitat în podcast-ul lui Gojira, Dani Oțil a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre îndrăgista artistă.

Prezentatorul a oferit detalii intime despre viața sa, cum ar fi pasiunea pentru Anna Lesko. Moderatorul a povestit cât de departe a ajuns această dorință.

Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko. I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție de-ale ei făceam ceva spectaculos.”, a spus Dani Oțil, relatează wowbiz.

Dani Oțil, despre relația cu Anna Lesko: „I-am făcut altar…”

Mai mult, Dani Oțil a povestit și ce gesturi extreme făcea pentru a-i atrage atenția artistei. „O dată m-am aruncat de pod în Dâmbovița îmbrăcat în scafandru și i-am adus peștișorul de aur. Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort. O dată, am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte’, a povestit prezentatorul TV.

Se pare că mereu a existat o scânteie în interacțiunile dintre Anna Lesko și Dani Oțil. Chiar în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”, cântăreața a avut câteva replici provocatoare la adresa lui Dani. „Vreau să mă întind pe un pat şi din când în când să mă atingi aşa: «Anna, Annişoara, Annuţa, Annuşka, hai mai spune şi tu ceva». Eu nu vreau să tragem cortina, să ne ascundem după degete”, i-a spus Anna lui Dani Oțil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: