Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, mărturisiri cutremurătoare: „Există 5% șanse să mor”

Dani Oțil, mărturisiri cutremurătoare: „Există 5% șanse să mor”

Dani Oțil decepție în dragoste

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi, iar în plan personal are o relație frumoasă cu Gabriela Prisăcariu, dar nu a fost mereu așa în viața sentimentală a a acestuia.

Dani Oțil, la un pas de tragedie după o decepție în dragoste

În trecut, Dani Oțil a suferit din cauza problemelor în dragoste și mai mult decât atât, el a căzut într-o depresei serveră.
Prezentatorul TV a recunoscut acest lucru de mai multe ori. El a mărturisit că din cauza unui necaz în dragoste a avut un atac de panică și a fost chiar pe punctul de a leșina. Durerea din dragoste l-a făcut să izbucnească în plâns.

Depresie? Da! Am chemat și salvarea. Am avut o situație, am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată, dar… poate de la vin. Sau poate se uită ea și acum plânge (n.r.: s-a uitat în camera de filmat când a făcut această afirmație). Atunci chiar mi-a căzut total cerul… și am izbucnit în plâns”, a spus Dani Oțil.

Tot atunci, co-prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”, a vrut să meargă să îi ceară sprijinul prietenului său de la emsiune. El a mărturisit că acesta a fost printre primele gânduri pe care le-a avut, să meargă la Răzvan.

Prezentatorul de la Neața a suferit extrem de mult după o despărțire

Totuși, aceea nu a fost cea mai bună decizie pentru că și Răzvan și soția lui de atunci, de care a divorțat între timp, aveau o ceartă intensă.

Dani Oțil a mărturisit că a crezut că sunt 5% șanse să moară.

Mi-am șters mucii și lacrimile și m-am gândit să plec spre Răzvan. Răzvan, atunci locuia cu soția lui, locuiau perete în perete cu mine și aveam curte comună. Când am ieșit pe terasă, mi-am dat seama că ei se certau. Băi, noi suntem într-un film, îți dai seama? (…). M-am așezat pe un scaun și le-am zis: «Nu vreau să le stric circul, dar, sincer, există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin din leșin» (…)”, a declarat Dani Oțil în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Dani Oțil a trecut peste aceste momente grele din viața sa, iar acum are o relație frumoasă alături de modelul Gabriela Prisăcariu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: