Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul său. Prima imagine cu el alături de bebelușul său nou-născut

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul său. Prima imagine cu el alături de bebelușul său nou-născut

GALERIE FOTO (4) Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul său.

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul său. Gabriela Prisăcariu a adus pe lume, sâmbătă, 11 septembrie, un băiat perfect sănătos. Blondina l-a făcut extrem de fericit pe Dani Oțil, care s-a și pozat alături de fiul său. Mai mult, prezentatorul tv i-a scris un mesaj emoționant bebelușului nou-născut, pe care l-a împărtășit și fanilor săi.

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul său. Prima imagine cu el alături de bebelușul său nou-născut

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul său. Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu sunt în culmea fericirii. Fotomodelul a născut, sâmbătă, 11 septembrie, un băiețel perfect sănătos. Vedeta l-a adus pe lume pe „Cârcel”, așa cum matinalul tv l-a botezat pe cel mic înainte să vină pe lume. La doar câteva ore de la naștere, Dani Oțil i-a scris celui mic un mesaj emoționant.

De asemenea, prezentatorul tv a postat și prima imagine alături de fiul său. Vedeta i-a dat câteva sfaturi celui mic, în stilul său caracteristic, încurajândul pe acesta. „Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, (…) Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp ptentru asta. Își las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…”, și-a început Dani Oțil mesajul către fiul său.

Dani Otil si fiul sau

Dani Oțil i-a spus fiului său că își dorește să îi ofere o educație bună și că speră să fie un părinte la fel de bun cum au fost părinții săi. Mai mult, moderatorul tv i-a transmis celui mic că bunicii săi au crescut în zona rurală, dar au reușit să-și depășească condiția. „Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine, eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent. Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine…cu două medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗”, a continuat prezentatorul cu mesajul său.

Dani Oțil l-a „amenințat” pe fiul său

Prezentatorul tv nu și-a terminat pledoaria. Vedeta l-a „amenințat” pe cel mic, spunându-i că în cazul în care nu va da randament pe plan școlar, dar nici pe plan personal, va posta imagini delicate cu el. Totodată, matinalul i-a spus fiului său că Gabriela Prisăcariu este un super-erou. „Hai ca închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca 😎 P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, și-a încheiat proaspătul tătic mesajul.

De ce a purtat Gabriela ciorapi comprensivi după naștere

Proaspăta mămică este în al nouălea cer, mai ales că a reușit să aducă pe lume un băiețel perfect sănătos. Imediat după naștere, Gabriela a postat o imagine pe rețelele de socializare alături de fiul său, când îl ținea la piept. Cu toate astea, nu putem trece cu vederea faptul că vedeta purta ciorapi compresivi până la genunchi.

Gabriela Prisacariu a nascut

Conform specialiștilor ciorapii compresivi se poartă și în timpul sarcinii, iar în ceea ce privește operația de cezariană, ciorapii trebuie purtați neapărat pentru că anestezia se extinde și slăbește pereții vasculari și crește dramatic numărul de trombocite. De asemenea, medicii le recomandă mămicilor să poarte ciorapi comprensivi imediat după naștere, mai ales dacă acestea au probleme cu venele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: