Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oţil reinventează capsula timpului: scrisoare emoţionantă „din viitor” pentru fiul său, Tiago

Dani Oţil reinventează capsula timpului: scrisoare emoţionantă „din viitor” pentru fiul său, Tiago

Fiul lui Dani Oțil are probleme de sănătate.

Dani Oţil a publicat, pe Facebook, o scrisoare „din viitor” pentru fiul său, Tiago, în vârstă de 1 an. Prezentatorul de la Antena 1 l-a rugat pe micuţ să deschidă mesajul abia peste 20 de ani.

Rândurile scrise de vedeta de la „Neatza” sunt, mai curând, un fel de „mea culpa”, adunând toate lucrurile pentru care „matinalul” se simte vinovat. În principal, Dani Oţil se referea la relaţia rece pe care a avut-o cu părinţii săi, după ce, în urmă cu aproape 20 de ani, a plecat de la Reşiţa.

Dani şi-a rugat fiul să nu-şi uite părinţii

Pentru că este un familist convins, Dani Oțil încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de cei mai importanți oameni din viața sa, chiar dacă cariera sa nu-i permite mereu asta.

Acesta i-a transmis fiului său ca peste 20 de ani să nu uite să-l mai sune din când în când, lucru pe care el nu l-a făcut atunci cu părinții lui.

Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani să fim siguri că mă mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o să ai fix cât aveam eu acum 20. Exact când am început să îi sun pe ai mei mai rar. Și tot mai rar…

Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată. Eu nu o să te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară să refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt…io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine.

Sper să îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticlă. Până pe 2042…”, a scris Dani Oțil.

Divorţează Dani Oţil dacă merge la „Asia Express”?

Dani Oțil și Răzvan Simion, matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, au recunoscut că au de gând să participe la „Asia Express”. Gabriela Prisăcariu, soţia lui Dani, nu pare însă la fel de entuziasmată.

Cei doi au vorbit despre acest subiect pe Instagram, acolo unde au recunoscut că o astfel de emisiune ar fi un motiv de divorț pentru ei. Momentan, cei doi se mulțumesc să îi privească pe alții din fața televizorului.

Fata şi „matinalul” au recunoscut că un show precum „America Express” stă sub semnul întrebării.

Ce face Dani pe întuneric?

Surprins de soție, Dani Oţil nu a avut altă soluție decât să-i recunoască Gabrielei Prisăcariu ce făcea, cu lumina stinsă. Prezenatorul de la Antena 1 mânca pe ascuns, pe întuneric. Când soţia lui a aflat totul, s-a amuzat teribil și a înregistrat momentul. Schimbul de replici dintre cei doi a ajuns imediat pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu: Intru în casă și văd asta: pe întuneric, încălțat (Dani Oțil în timp ce mânca, n.r.)… Dar ce faci, ai venit la furat și ți-ai făcut o omletă?

Dani Oțil: Așa mănâncă tăticii.

Gabriela Prisăcariu: Ok, mănânci pe ascuns?

Dani Oțil: Da!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: