Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, secrete picante în propriul telefon! Ce făcea vedeta în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil, secrete picante în propriul telefon! Ce făcea vedeta în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil, secrete picante în propriul telefon! Ce făcea vedeta în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil a făcut mărturisiri incendiare din timpul relației cu Mihaela Rădulescu! Matinalul a scos la iveală unele amănunte picante din timpul poveștii lor controversate. Iată ce secrete ascundea prezentatorul în propriul său telefon!

Ce făcea Dani Oțil în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut parte de o relație impresionantă și pasională și chiar dacă multă lume i-a criticat pentru diferența de vârstă, cei doi nu au pus la suflet și au trăit intens fieare clipă până când dragostea dintre ei s-a consumat.

Cei doi și-au croit un drum frumos în televiziune pe care nimeni și nimic nu îl va putea contesta vreodată. Și dacă tot făceau parte din aceeași branșă, cei doi au decis să devină un cuplu, chiar dacă diferența de vârstă era destul de mare, anume 11 ani. Acest lucru nu i-a împiedicat pe Dani și pe Mihaela să se iubească asemenea unor adolescenți, iar timp de mai mulți ani au părut extrem de fericiți împreună.

După despărțire, cei doi au continuat să fie prieteni și să vorbească frumul unul despre celălalt indiferent de context. Astfel că, în timpul unui podcast unde Dani Oțil a fost ivitat, a mărturisit câteva detalii din intimitatea lui și a Mihaele Rădulescu, lucruri care au fost scoase la iveală abia cum. Fiind amândoi conștienți că se fac multe glume pe seama diferenței de vârstă dintre ei, Dani a decis să le dea replica celor, și mai ales masculilor, care îi critică și se amuză pe această temă.

”Știi ce era fain pe vremea aia? Că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau…mna”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil se pregătește să devină tătic

Au trecut câțiva ani de când cei doi nu mai formează un cuplu, iar acum fiecare și-a refăcut viața. Mihaela Rădulescu trăiește ca o divă la Monaco alături de iubitul ei Felix Baumgartner, iar Dani Oțil se pregătește să devină tată pentru prima oară, logodnica lui, Gabriela Prisăcariu, fiind însărcinată.

”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate”, a declarat recent viitoarea mămică.

Culmea, diferența de vârstă dintre Dani și Gabriela este chiar mai mare decât cea dintre prezentator și Mihaela Rădulescu, anume de 12 ani, tânăra având 28 de ani, iar vedeta noastră 40, dar se pare că nici pentru ei nu a contat data nașterii din buletin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: