Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil l-a atacat pe Zanni de la Survivor! Ce i-a transmis matinalul Faimosului: ”Ce înțelegi de aici?”

Dani Oțil l-a atacat pe Zanni de la Survivor! Ce i-a transmis matinalul Faimosului: ”Ce înțelegi de aici?”

Dani Oțil l-a atacat pe Zanni de la Survivor! Ce i-a transmis matinalul Faimosului: ”Ce înțelegi de aici?”

Melodoiile lansate de Zanii de la Survivor nu sunt pe placul lui Dani Oțil! Matinalul a făcut o ”analiza pe text” recitând versurile dintr-o piesă a Faimosului. 

Dani Oțil l-a atacat pe Zanni de la Survivor

Dani Oțil, matinalul de la Antena 1, l-a atacat subtil pe Zanni de la Survivor, asta după ce i-a ”recitat” versurile pieselor pe care le-a scos și a făcut o analiză amânunțită a lor. Din câte se pare, melodiile artistului nu sunt pe placul prezentatorului de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, potrivit spuselor matinalului.

Prezentatorul de la Antena 1 a fost invitat la podcas-ul lui Mihai Bobonete, unde a făcut o serie de dezvăluiri, atât despre el, cât și despre alte persoane din showbiz. În timpul podcast-ului, Dani Oțil l-a atacat pe Zanni, noul protejat al lui Alex Velea. Matinalul a declarat că muzica actuală e lipsită de mesaj și de substrat, iar versurile sunt extrem de facile.

Mai mult, Dani Oțil și-a susținut părerea oferind drept exemplu câteva versuri din melodia ”La comanda ta”, cântată de Alex Velea, Tzancă Urganul și Zanni.

”Muzica de acum nu spune nimic. Zice băiatul ăla de a fost și la Chefi la cuțit… Zanni… «Ce portbagaj/ Vroom, vroom, skrrr/ A-ș mușca-o ham-ham, mrr»… Ce înțelegi de aici? Băi!”, a spus Dani Oțil.

Zanni de la Survivor este atacat pe toate părțile

Dani Oțil nu este sigurul care în ultimul timp a avut câte ceva de spus la adresa lui Zanni. Recent, după eliminarea din competiția Survivor România și Cătălin Moroșanu l-a luat în vizor pe protejatul lui Alex Velea. Mai mult, luptătorul l-a avertizat pe artist în legătură cu Zanni.

”Zanni?! Niciodată. Nu am putut să accept caracterul lui. Nu mi-a plăcut de el. Vreau să-i transmit si lui Alex Velea, că știu că-i face campanie de susținere. Copiii ăștia o sa crească mari, o sa facă dinți și o să te muște. O să o pățească. Dacă te-ai născut la casa de copii nu înseamnă că poți să te porți într-un fel. Voi vedeți o realitate la TV, dar în camp s-au întâmplat mai multe”, a spus Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: