Redactia.ro
Home » Știri » Daniel Onoriu s-a răzgândit din nou! Separarea de soție e reală și urmează divorțul

Daniel Onoriu s-a răzgândit din nou! Separarea de soție e reală și urmează divorțul

daniel onoriu divort

La doar o săptămână după ce a anunțat că anunțul legat de divorțul său e o glumă, iată că Daniel Onoriu s-a răzgândit, mărturisind că separarea de soție e una reală și că urmează, într-adevăr, un divorț în cazul lor.

Daniel Onoriu anunță din nou că va divorța

Toți cei apropiați sunt confuzi în ceea ce-i privește pe Daniel Onoriu și pe soția sa, Isabela. Acum doar o săptămână, pilotul anunțase că va divorța de soția sa pe motiv că-l neglijează și că nu-l mai iubește, ca mai apoi să menționeze că anunțul a fost fals și că, de fapt, era o strategie de a se promova.

Câteva zile mai târziu, iată însă că revine la aceeași idee: divorțează de partenera lui de viață, Isabela. Motivul? Același pe care îl spusese și anterior: soția nu-l mai iubește și nu vrea să-i ofere un moștenitor. „Sotia mea actuala nu ma iubeste, nu apreciaza gesturi si cel mai dureros e ca nu vrea sa mi faca un copil macar. Voi o sa spuneti asa cum ati mai sus „te iubeste domne” dar eu va spun ca am niste simturi pe care le am dezvoltat cand ersm copil printre tot felul de baieti de cartier si cand simt eu simt. Urmeaza divortul!”, a anunțat el pe pagina de Facebook.

De ce a mințit anterior

Daniel Onoriu spune că a dezmințit informația inițială pentru că și-a dorit să creeze confuzie în ceea ce-i privește. „Am fost parasit! Tot ce am facut cu ceva timp in urma a fost o idee venita pe moment ca sa scap de acuze. A fost real motivul divortului dar am incercat sa l ascund creand o scapare. Dragilor, sunt un fost pacatos plin de gagici in trecut care a fost inselat de fosta dar a si inselat si a durut atat de tare incat mi am spus ca nu o voi face niciodata.”, mai spune el.

În încheiere, pilotul recunoaște că soția a fost cea care i-a stat alături atunci când viața l-a încercat și a ajuns în comă, iar pentru asta îi este recunscător. „DA! M-a ingrijit in spital ca nimeni altul, dormea in masina, nu mai intra in casa pentru ca ma vedea. M-a spalat in baie cand eram in scaun cu rotile, m-a ingrijit”, afirmă el.
Pilotul se gândește deja și la o viitoare relație, mărturisind că se va dedica complet unei noi femei din viața lui: „Nu stiu daca ma voi mai casatori vreodata dar cu siguranta o sa mi fac o iubita care sa ma merite si care sa ma iubeasca.”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: