Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Gyorfi nu a participat la înmormântarea tatălui său. Care este motivul

Daniela Gyorfi nu a participat la înmormântarea tatălui său. Care este motivul

GALERIE FOTO (10) Daniela Gyorfi nu a participat la înmormântarea tatălui său

Daniela Gyorfi nu a participat la înmormântarea tatălui său. Celebra artistă are un succes imens pe plan profesional, iar acum trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Cu toate astea, artista a trecut prin momente de cumpănă în perioada când și-a pierdut tatăl. Recent, Daniela a declarat de ce nu a fost prezentă la înmormântarea părintelui său.

Daniela Gyorfi nu a participat la înmormântarea tatălui său. Care este motivul

Daniela Gyorfi nu a participat la înmormântarea tatălui său.Este una dintre cele mai apreciate artiste din România,iar în prezent trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Cu toate astea, puțină lume știe că Daniela Gyorfi a trecut prin momente dureroase după ce tatăl său a decedat. Vedeta a declarat că a rămas cu un mare regret, acela că nu a fost prezentă la înmormântarea părintelui său.

Recent, artista a vorbit despre momentul în care și-a pierdut tatăl. Daniela a mărturisit că nu a putut să-și conducă tatăl pe ultimul drum, iar acest lucru nu-i dă pace. Potrivit acesteia, femeia cu care tatăl său avea o relație nu a vrut ca ea să știe că bărbatul a murit. De asemenea,părintele artistei nu și-a dorit ca ea să fie o persoană publică, iar de-a lungul anilor nu s-a mândrit nu acest lucru. Femeia care locuia împreună cu tatăl ei a crezut că Daniela va fii urmărită de paparazzi, motiv pentru care a decis să nu o anunțe când e înmormântarea.

Artistei îi este dor de tatăl său, chiar dacă nu au avut o relație apropiată. Daniela Gyorfi a declarat că sora ei seamănă foarte multe cu tatăl lor, iar când vorbește cu ea îl vede pe tatăl ei. „Voi avea mereu o părere de rău pentru că nu am fost prezentă la înmormânatrea tatălui meu. Au vrut ceva foarte discret și familiar, așa că nu m-au chemat. Le era frică că vin și paparazzii după mine si nu voiau. Dar ei nu veneau, vin doar dacă îi chemi. (…) nu mi-a lipsit tata, deși a fost prezent în viata mea. A acceptat pana la urma ca eram în lumea asta, dar niciodată nu s a mândrit cu chestia asta. Nu era ca mama. Eu am avut un tata foarte deștept. Ma bucur ca îl revăd prin sora mea, prim gesturi.”, a declarat Daniela Gyorfi la Antena Stars.

 

Daniela Gyorfi, îndurerată de moartea mamei sale

Pe 12 octombrie, Daniela Gyorfi și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu toate astea, vedeta nu s-a putut bucura pe deplin de această zi, pentru că mama ei nu îi este alături. Cu ocazia zilei sale de naștere, Daniela a făcut o confesiune de suflet, dezvăluind ce cadouri obișnuia să primească de la mama sa.

Potrivit acesteia, într-un an de ziua sa, mama sa i-a cumpărat o mașină cadou, fiind nevoită la acel moment să obțină permisul de conducere. Într-un alt an, Daniela a primit de la mama ei o haină de blană. ”Mi-e dor de vremurile când mama mă pupa dimineața și-mi ura ”La mulți ani!”. Cuvântul mamei și dragostea ei îmi lipsesc foarte mult. Această zi nu mai este atât de fericită ca pe vremea când ea trăia, când o știam, aici, cu noi. Pentru mine, cea mai importantă rămâne familia. Nu am tot ce mi-aș dori, dar sunt fericită cu familia pe care o am și că suntem sănătoși”, a declarat Daniela Gyorfi pentru Playtech.ro.

Daniela Gyorfi a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice! Cum arată acum vedeta GALERIE FOTO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: