Redactia.ro
Home » Monden » Petrișor, dansatorul Andreei Bălan are coronavirus. Cum a reacționat artista

Petrișor, dansatorul Andreei Bălan are coronavirus. Cum a reacționat artista

Dansatorul Andreei Bălan are coronavirus

Dansatorul Andreei Bălan are coronavirus. Petruș Ruge, dansatorul artistei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după ce a efectuat un test rapid pentru filmările pentru Revelionul 2021 al lui Dan Negru, care a avut loc săptămâna aceasta. Cum a reacționat Andreea când a aflat?

Petrișor, dansatorul Andreei Bălan are coronavirus. Cum a reacționat artista

Partenerul de dans al Andreei Bălan a aflat că are coronavirus, după ce a decis să-și facă un test rapid pentru filmările pentru Revelionul 2021 al lui Dan Negru. Acesta a fost invitat să participe la filmările care au avut loc săptămâna aceasta. Astfel, postul Antena 1 a decis ca toți invitații să efectueze un test COVID19 rapid, pentru a nu avea surprize neplăcute. „Rezultatul iese pe loc și are acuratețe 90%. Au fost depistate pozitiv mai multe persoane din public, vreo 4-5. Surpriza a fost la Petrișor care a ieșit și el pozitiv, iar Andreea a fost nevoită să-și susțină momentul singură. A fost trimis la spital”, au declarat surse din preajma artiștilor participanți la Revelionul 2021 al lui Dan Negru.

Mai mulți artiști din România au fost invitați la filmările de Revelion care va fi difuzat la sfârșitul acestui an. Cum mulți artiști nu își mai pot desfășura activitatea din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus, mulți au decis să apară la TV în noaptea dintre ani. „Rezultatul iese pe loc și are acuratețe 90%. Au fost depistate pozitiv mai multe persoane din public, vreo 4-5. Surpriza a fost la Petrișor care a ieșit și el pozitiv, iar Andreea a fost nevoită să-și susțină momentul singură. A fost trimis la spital”, au declarat surse din preajma artiștilor participanți la Revelionul 2021 al lui Dan Negru, pentru Impact.ro.

Cine este partenerul de dans al Andreei Bălan?

Petrișor Ruge este dansatorul Andreei Bălan de pe vremea când a participat la emisiunea „Dansez pentru tine”. Artista a decis să danseze alături de Petrișor, pentru a câștiga marele premiu. Se pare că prestația lor i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe telespecatatorii care i-au votat pentru a câștiga marele premiu, ceea ce s-a și întâmplat. După ce competiția s-a terminat, Andreea l-a introdus pe Petrișor în echipa sa de dans, făcând parte și din baletul lui Edi Stancu. De asemenea, Petrișor este instructor de Zumba și editează muzică. Acesta se numește DJ Petri, și recent a lansat un remix al piesei Things U Do 2 Me, cântată de Andreea Bălan.

În timpul emisiunii „Dansez pentru tine”, Andreea și Petrișor au reușit să-i învingă pe Smiley și Adriela și echipa formată din Laura Cosoi și Bogdan. Ei bine, de la acea vreme viața lui Petrișor s-a schimbat radical. Acesta a rămas aproape de Andreea, și au participat la diferite emisiuni unde au câștigat numeroase premii. Cel mai important eveniment a fost cel din Mexic, când au participat la „Bailando por el Mundo”. La acea vrema s-a spus că cei doi ar avea o relație, dar ambii au infirmat zvonurile, iar în timp s-a dovedit că cei doi sunt prieteni foarte buni. Petrișor Ruge a avut o relație cu Sandra Izbașa, dar din păcate, aceasta nu a durat mult, iar în prezent dansatorul este singur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: