Redactia.ro
Home » Homepage » De când revine MasterChef pe micile ecrane!? Motiv de bucurie pentru fanii show-ului culinar, data oficială a fost dezvăluită

De când revine MasterChef pe micile ecrane!? Motiv de bucurie pentru fanii show-ului culinar, data oficială a fost dezvăluită

GALERIE FOTO (4)

Fanii emisiunii MasterChef România au primit o veste extraordinară: trio-ul magic format din chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întoarce pe micile ecrane pentru un nou sezon plin de pasiune culinară și competiție acerbă. Data premierei noului sezon a fost dezvăluită, iar entuziasmul printre telespectatori este în creștere.

Revenirea triumfală a MasterChef pe micile ecrane reprezintă un moment de bucurie pentru fanii show-ului culinar. Cu un nou sezon în pregătire și o echipă de bucătari de excepție, competiția promite să fie mai intensă și mai captivantă ca niciodată.

Reîntoarcerea mult așteptată

După anunțul făcut de Pro TV, fanii emisiunii se întreabă cu nerăbdare când începe noul sezon MasterChef. Se pare că așteptarea va lua sfârșit în toamna acestui an, iar admiratorii show-ului vor avea ocazia să se bucure din nou de talentul și carisma celor trei chefi îndrăgiți. Chef Sorin Bontea a împărtășit emoțiile sale legate de întoarcerea în platoul MasterChef, comparând această experiență cu prima dragoste, ce nu se uită niciodată.

Pentru el, MasterChef reprezintă locul unde totul a început și unde a avut oportunitatea să se remarce, să cunoască colegi pasionați și să descopere talente în devenire. Cu toții și-au exprimat entuziasmul și nerăbdarea de a reveni în lumina reflectoarelor, pentru a descoperi noi talente și a-i inspira pe aspiranții bucătari din România.

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uita niciodata. Aici a inceput totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele intalniri cu cei pasionati de arta culinara, aici am dat primele sorturi, aici am reusit sa gasim primii bucatari printre amatori, care azi activeaza cu succes in domeniu. Au trecut 12 ani de cand am intrat prima oara in platoul MasterChef, e ca un nou inceput. Noi ne-am schimbat in acesti ani, nu mai suntem la fel, am imbatranit, unii dintre noi, mai ales Scarlatescu, unii sunt mai seriosi, mai ales Dumitrescu.”, a declarat Sorin Bontea, conform informațiilor oferite de noutati.info.

Înscrierile pentru preselecții sunt oficial deschise

Înscrierile pentru noul sezon MasterChef sunt deja deschise, iar aspiranții bucătari sunt încurajați să își înscrie aplicațiile pe platforma dedicată. Oportunitatea de a deveni noul MasterChef al României este acum mai aproape ca niciodată, iar cei care au visat să își demonstreze talentul culinar sunt încurajați să nu rateze această șansă unică. După ce Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au părăsit Antena 1, motivul principal invocat a fost oboseala acumulată în urma unor sezoane intense de filmări.

Cu toate acestea, cei trei chefi se întorc acum cu forțe proaspete și determinare sporită, pregătiți să ofere telespectatorilor o experiență de neuitat. Telespectatorii sunt așteptați să se alăture în număr cât mai mare pentru a urmări evoluția aspiranților bucătari și pentru a descoperi talentele viitoare ale gastronomiei românești (înscrierile se fac direct pe: https://inscrieri.protv.ro/).

„MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi sa se intoarca in bucataria unde totul a inceput. Ii intampinam, inapoi la PRO TV, cu mandrie si emotie pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu”, a fost declarația oferită de Antonii Mangov, Directorul de Programe al PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: