Redactia.ro
Home » Homepage » De ce a lipsit Petre Roman de la înmormântarea fostei sale soții, Mioara?! Fosta profesoară a avut o ținută impecabilă la final de drum

De ce a lipsit Petre Roman de la înmormântarea fostei sale soții, Mioara?! Fosta profesoară a avut o ținută impecabilă la final de drum

Petre Roman a lipsit de la înmormântarea fostei sale soții.

Lumea politicii și a societății civile din România a fost profund marcată de trecerea în neființă a Mioarei Roman, fosta soție a ex-premierului Petre Roman. Tristul eveniment a avut loc pe 26 februarie 2024, când Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, într-o ceremonie plină de respect și emoție, începând cu ora 14:00. Înmormântarea, desfășurată cu mare atenție la detalii, a fost organizată de Gabriela Lucuțar, o personalitate cunoscută în domeniul serviciilor funerare.

Oana și Catinca Roman și-au condus mama pe ultimul drum

Oana Roman, fiica regretatei, a fost în centrul pregătirilor, alegând cu grijă ținuta elegantă în care mama sa a fost îmbrăcată pentru ceremonia de rămas bun: o rochie neagră, elegantă, accesorizată cu perle, și pantofi aleși pe măsură. Organizatoarea evenimentului a împărtășit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că pregătirile au inclus și detalii simbolice precum coliva decorată cu foiță de aur, reflectând emoția și dragostea fiicei pentru mama sa.

„Este îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu perle la gât. Și coliva are perle. Oana (Roman – n.r.) a cumpărat rochia și pantofii. A fost îmbrăcată elegant, cu haine noi, am machiat-o frumos”, a dezvăluit Gabriela Lucuţar, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

În ciuda prezenței numeroaselor rude și a respectului profund manifestat de comunitate, Petre Roman a ales să nu participe la ceremonie. Potrivit Gabrielei Lucuțar, decizia sa a fost una de respect profund față de memoria fostei soții. „Este cripta goală în momentul acesta, dar lângă sunt toate rudele Mioarei Roman: părinţii, sora… Mi-ar plăcea să vină şi domnul Petre Roman la înmormântare. Ar fi nobil din partea lui. Dânsul a spus că preferă să nu o vadă aşa, ci să îi rămână în amintire cum o ştia, frumoasă…”, a declarat Gabriela Lucuţar, exclusiv pentru Playtech Știri.

Petre Roman preferă să rămână în minte cu o imagine frumoasă a Mioarei Roman

Acest gest subliniază o abordare nobilă din partea lui Petre Roman, preferând să păstreze o imagine intactă a Mioarei Roman, așa cum a cunoscut-o și a prețuit-o.

Absența lui Petre Roman la înmormântarea Mioarei nu a fost un semn de neglijare, ci o dovadă a modului său personal de a onora și respecta memoria unei persoane dragi. A fost o decizie care reflectă profunzimea relațiilor umane și complexitatea emoțiilor ce însoțesc pierderea unei persoane iubite. În acest context de tristețe și omagiu, familia și apropiații Mioarei Roman s-au reunit pentru a-i oferi un ultim rămas bun, plin de demnitate și respect, un tribut adecvat pentru o femeie care a lăsat o amprentă inconfundabilă în inimile celor care au cunoscut-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: