Redactia.ro
Home » Monden » De ce copiii lui Michael Jackson erau obligați să poarte mască. Fiica artistului a spus care era, de fapt, motivul

De ce copiii lui Michael Jackson erau obligați să poarte mască. Fiica artistului a spus care era, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (7) De ce copiii lui Michael Jackson erau obligați să poarte mască.

De ce copiii lui Michael Jackson erau obligați să poarte mască. În perioada copilăriei, fiica și băieții lui Michael Jackson erau obligați să poarte mască de fiecare dată când ieșeau în public. Ajunsă la maturitate, Paris Jackson a spus care era, de fapt, motivul.

De ce copiii lui Michael Jackson erau obligați să poarte mască. Fiica artistului a spus care era, de fapt, motivul

De ce copiii lui Michael Jackson erau obligați să poarte mască. Michael Jackson a fost și va rămâne, cel mai probabi, cel mai iubit artist de muzică pop. Acesta s-a stins din viață la 50 de ani, după ce i s-a administrat un somnifer extrem de puternic. Cu toate astea, multă lume își aduce aminte de momentele în care cei trei copii ai starului apăreau mereu fețele acoperite de mască. La acea vreme, cei trei erau obligați să poarte mască în public.

În cadrul show-ului „Unfiltred. Paris Jackson&Gabriel Glenn”, fiica lui Michael Jackson a spus care a fost motivul. Timp de 10 ani, cei trei au purtat măști în public. „Când tata era mic, se afla în studio și privea pe geam…și vedea cum copiii se joacă afară, iar el nu putea face asta. Nu a vrut același lucru să se întâmple și cu noi, așa că purtam măști. A fost drăguț”, a spus Paris.

Tânăra apreciează toate eforturile făcute de tatăl său, iar datorită acestei idei, ea, Blake și Prince, au putut să meargă la Chuck. E Cheese și Circus Circurs, fără să fie recunoscuți pe stradă. Paris a declarat că de când a intrat în lumina reflectoarelor, a fost nevoită să accepte faptul că nu va avea o viață normală. „Multă vreme nu am vrut să las lumea în viața mea, pentru că imi era frică. Voi vedeți un copil care a crescut în ochii publicului, dar uitați că sunt și eu om”, a mărturisit Paris Jackson.

Paris Jackson, dezvăluiri sincere despre viața sa amoroasă

Paris Jackson s-a deschis în fața lui Willow Smith, prietene ei din copilărie. În trecut, fiica lui Jackson spunea că nu-i place să-și eticheteze sexualitatea. „Am ajuns într-un moment în care am dragoste și respect pentru familia mea, credințele lor, cultura lor, religia lor și dacă mă aștept să le lase deoparte doar ca să mă simt acceptată, așteptările duc la resentimente pentru mine”, spune Paris.

În vârstă de 23 de ani, tânăra a spus că nu este interesată de părere celorlalți despre ea, punctând că atâta timp cât trăiește înconjurată de dragoste, ea este foarte bine. „Încă mă gândesc. Familia mea este foarte religioasă și subiectele despre sexualitate sunt tabu, așa că nu le place să vorbească despre asta.”

De asemenea, fiica lui Michael Jackson a vorbit și despre perioada în care a încercat să-și pună capăt zilelor. Paris a spus că uneori simțea o mare încărcătură emoțională, dar acum este fericită pentru a gândit rațional și a luat decizia cea mai bună. „Am auzit acele povești groaznice despre oameni care au încercat să se spânzure. Ajung să fie paralizați și încă trăiesc. Cunoscându-mi norocul, de câte ori am încercat, probabil am fost pe punctul să ajung într-o astfel de situație.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: