Redactia.ro
Home » Stil de viață » De ce e bine să mănânci în fiecare zi castravete vara

De ce e bine să mănânci în fiecare zi castravete vara

De ce e bine să mănânci în fiecare zi castravete vara

Castraveții sunt legumele bogate în nutrienți, cu un conținut redus de calorii și grăsimi. În perioada verii este indicată consumarea acestor legume, deoarece pot aduce aportul de vitamine necesare.

De ce este bine să mănânci castraveți pe timpul verii?

Pe timpul verii, specialiștii ne recomandă ca să consumăm castraveți, deoarece aceștia ne aduce aportul de vitamine necesare.

Puțină lume știe că aceaste legume sunt unele dintre cele mai indicate, pentru că are nutrienți, apă și electroliți și conțin foarte puține calorii.

Iată câteva motive pentru a consuma castraveți pe timp de vară:

Castraveții pot controla tensiunea artetială, conțin magneziu, potasiu, iar sucul proaspăt de castravete este plin de hormon care este bun pentru a obține celulele pancreatice pentru a crea insulina.

De asemenea, castraveții are vitamine nutriționale și păstrează nivelul necesar de vitamine pe parcursul zilei. Aceștia sunt plini de vitamina A, C și de vitamina B,care stimulează imunitatea.

Totodată, este un hidratant excelent, deoarece este format din 90% apă, care hidratează corpul și pielea.

Castravetele luptă împotriva diabetului, coboară colesterolul și reglează tensiunea arterială. Aceștia reglează digestia și te poate scăpa de arsurile la stomac, iar substanțele din compoziția sa pot alcaniliza mediul din stomac, făcându-l mai puțin acid.

Beneficiile multiple ale castraveților

Castraveții cruzi sunt buni pentru piele, păr și unghii, motiv pentru care mai multe produse cosmetice conține extract de castravete datorită antioxidanților și efectului de împrospătare a pielii.

Sucul de castravete matifiează tenul gras, echilibrează tenul acneic, calmează roșeața și eczemele. Dacă ai probleme cu unghiile, pune într-un bol suc de castravete și lămâie, apoi ține unghiile în acest amestec timp de 20 de minute. Vei observa diferența!

Pentru părul uscat, sucul de castravete poate fi folosit pentru clătire iar părul va căpăta strălucirea de altădată. Castraveții pot elimina respirația urăt miroasitoare. Aceștia au proprietăți puternice antibacteriene.

Totodată, castraveții combat cancerul. Aceștia sunt plini de secoizolariciresinol, pinoresinol li lariciresinol, care luptă împotriva diferitelor tipuri de cancer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini