Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu mai cântă sora Deliei. Gina Matache a dezvăluit motivul pentru care Oana a renunțat la cariera muzicală

De ce nu mai cântă sora Deliei. Gina Matache a dezvăluit motivul pentru care Oana a renunțat la cariera muzicală

GALERIE FOTO (3) De ce nu mai cântă sora Deliei.

De ce nu mai cântă sora Deliei. Oana Matache s-a retras din industria muzicală, iar mama sa, Gina Matache a spus care este, de fapt, motivul pentru care aceasta a renunțat la cariera sa.

De ce nu mai cântă sora Deliei. Gina Matache a dezvăluit motivul pentru care Oana a renunțat la cariera muzicală

De ce nu mai cântă sora Deliei. Gina Matache se poate declara o femeie împlinită. Artista are două fiice minunate, iar amândouă i-au moștenit talentul muzical. Pe Delia Matache o cunoaște toată lumea, iar Oana a activat și ea în muzică, dar în ultimii ani, blondina s-a retras din lumina reflectoarelor.

Invitată într-o emisiune TV, mama celor două a vorbit despre fiica sa cea mică, Oana, explicând de ce aceasta s-a lăsat de muzică. Conform acesteia, Oana se axează pe creșterea celor doi copii ai săi, iar în același timp este activă în mediul online, acolo unde are o comunitate mare de internauți. Gina Matache a spus că fiica sa nu se mai regăsește pe scenă. ,, Oana este o mămică extraordinar de grijulie și în același timp își face și treaba, câștigă un bănuț. Nu îi este dor de scenă. Ea nu este genul, a făcut asta o perioadă cu sora ei, dar după a zis că nu se regăsește. A pus stop la muzică, la acest moment, nu știu mai târziu ce se va întâmpla. Se ocupa foarte mult de copii, eu o mai ajut din când în când. Simte că nu este locul ei acolo, ea a fost mereu mai retrasă, deși este foarte talentată”, a declarat Gina Matache pentru Antena Stars.

Mama Deliei a mai spus că Oana a fost mereu mai retrasă și nu și-a dorit foarte mult să fie o persoană publică. Artista a mărturisit că este foarte fericită, mai ales când petrece momente speciale alături de nepoții săi. ,,Ea este în zodia Capricorn, nici măcar nu vrea să fie văzută foarte mult. O să vină nepoții din urmă. Mi-aș dori ca nepoții mei să aleagă calea aceasta. Vom vedea ce se va întâmpla. Mă bucură enorm că trăiesc această perioadă și pot să vorbesc cu ei, să mă înțeleg cu ei”, a mai spus cântăreața.

Oana Matache, despre boala de care suferă de ani de zile

Sora mai mică a Deliei se confruntă cu o problemă de sănătate de care nu va scăpa niciodată. Oana Matache a fost diagnosticată cu psoriazis, dar cu timpul, frumoasa blondină s-a obișnuit cu această afecțiune. Este o boală inflamatorie cronică, și poate fi cauzată de mai mulți factori. Oana a învățat cum să țină în frâu această boală, schimbându-și stilul de viață. ”Acum mulți ani, undeva prin adolescență, descopeream că am o mică leziune roșie pe braț care se numește psoriazis. De atunci am făcut schimbări majore în viața mea și în rutina mea de îngrijire a pielii”, a scris Oana Matache pe Instagram.

Tocmai din această cauză, Delia s-a implicat în campania de conștientizare a psoriazisului și a scos o melodie scrisă de un bolnav de psoriazis. Aceasta se numește ”Ia-mă de mână”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: