Redactia.ro
Home » Monden » Delia Matache vs. Andra Măruță. Care dintre ele câștigă mai mult

Delia Matache vs. Andra Măruță. Care dintre ele câștigă mai mult

GALERIE FOTO (7) Delia Matache vs. Andra Măruță

Delia Matache vs. Andra Măruță. Sunt două dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, iar milioane de oameni iubesc muzica lor. Cu toate astea, unele persoane se întreabă care dintre ele câștiga mai mulți bani. Delia jurizează două dintre cele mai apreciate show-uri de la Antena 1, iar Andra este urmărită la PRO TV.

Delia Matache vs. Andra Măruță. Care dintre ele câștigă mai mult

Delia Matache vs. Andra Măruță. De-a lungiul timpului, cele două artiste au strâns o avere considerabilă. Andra și Delia au o carieră excepțională în muzică, iar talentul lor este inconfundabil. Cu toate astea, multă lume ase întreabă care dintre ele câștigă mai mult. Să le luăm pe rând. Andra Măruță a reușit să câștige sume importantr de bani din concerte, evenimente, contracte de imagini și televiziune. Vedeta cântă mereu despre dragoste, familia, dar are câteva piese din folclorul românesc, pe care le cântă alături de fratele său. Fără doar și poate, soția lui Cătălin Măruță este considerată una dintre cele mai bune voci feminine din țară. Cei doi au reușit să construiască o familie minunată, deși au timpul foarte încărcat.

Andra și Cătălin Măruță și-au construit o casă împreună, iar prezentatorul tv a investit într-un start up în care crede foarte. Referitor la partea salarială a Andrei, artista câștigă mii de euro lunar, doar din televiziune. Astfel, împreună cu sumele de bani pe care le câștigă de la concerte și evenimente, Andra încasează peste 10.000 de euro lunar. Aceasta ar primi, lunar, în jur de 10.000 de euro, având în vedere că este jurat la reality show-ul ”Românii au Talent”. De asemenea, atunci când are concerte în țară sau în străinătate, tarifele pot ajunge la peste 6.000 de euro. Andra ia 50 de euro pe minut, iar concert durează două ore. Așadar, putem spune că Andra Măruță face mulți bani din muzică dar si din televiziune.

Ce avere are Delia Matache

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar sumele pe care le încasează din televiziune și evenimente, sunt enorme. Jurata de la X Factor și iUmor, a reușit de-a lungul timpului să facă o avere considerabilă. Delia deține o firmă pe numele ei, iar în 2020 a reușit să aibă venituri de aproape 9 milioane de lei. De asemenea, profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei. În conturi, blondina a încasat 1,96 milioane de lei, iar de la partenerii de afaceri. Nu trecem cu vederea faptul că Delia și soțul său locuiesc într-un penthouse de 3 milioane de lei.

Delia încasează mii de eur din concerte și evenimente. Potrivit zvonurilor din presă, Delia ar încasa 100.000 de euro, pe lângă faptul că soțul ei, Răzvan Munteanu câștigă foarte bine. Afaceristul deține șase localuri în Centrul Vechi. Blondina acceptă să cânte la un eveniment pentru suma cuprinsă între 15.000 și 19.000 de euro, plus TVA. În cazul în care evenimentele au loc în afara Capitalei, echipa trebuie să asigure cazare, la un hotel de 4 stele, plus masa pentru 11-13 persoane. Pentru un show complet, precum ”Acadelia”, vedeta a primit 29.000 de euro, cu tot cu TVA. Delia Matache încasează și bani din Youtube, deoarece canalul acesteia produce lunar între 1.600 și 26.000 de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: