Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu mai poartă Anca Pandrea poza lui Iurie Darie? A renunțat și la doliu

De ce nu mai poartă Anca Pandrea poza lui Iurie Darie? A renunțat și la doliu

De ce nu mai poartă Anca Pandrea poza lui Iurie Darie? A renunțat și la doliu

Anca Pandrea și Iurie Darie au format un cuplu timp îndelungat, peste 40 de ani, până la decesul actorului, în 2012. Însă abia de curând, actrița a renunțat la doliu. Iată cine a convins-o să facă asta.

De ce nu mai poartă Anca Pandrea poza lui Iurie Darie? A renunțat și la doliu

În vârstă de 77 de ani, Anca Pandrea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului. Actrița suferă de mai multe afecțiuni cronice, printre care și o insuficiență cardiacă și pulmonară. De curând, ca să poată să mai facă față rutinei de zi cu zi, ea și-a angajat pe cineva care să o ajute la curățenie și la gătit.

„Nu debordez de sănătate, dată fiind și vârsta pe care o am, și nici de bani, dar nici nu mă plâng! Am sprijinul unei doamne care mă mai ajută la gătit și la făcut curat prin casă. În rest, puțini amici și rare motive de bucurie”, a declarat Anca Pandrea, conform Playtech.

Și chiar și acum, la mai bine de un deceniu de la decesul soțului ei, Iurie Darie, aceasta încă îi mai simte lipsa. Se pare că actrița nu și-a revenit nici acum. Nu complet. Povestea de dragoste dintre ea și partenerul ei de viață a durat 26 de ani, însă Anca Pandrea nu l-a putut uita! Actrița obișnuia să îl ia pe „Iura” peste tot cu ea și nu s-a despărțit de fotografia lui timp îndelungat.

Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, Anca Pandrea a decis să renunțe complet la doliu.

„M-au convins două persoane să nu mai port fotografia lui Iura, să nu mai port tot timpul negru, pentru că Iura este, oricum, lângă mine. Și îl chinui în primul rând pe el. Chiar așa mi-au spus: Îl chinuiți pe domnul Darie. Pentru că domnul Darie este la graniță, la hotar. Nu poate să treacă nici la îngeri, dar nu poate să vină nici aici, pentru că nu mai are corp. Și, deci, îl chinuiți. Și atunci, el stă pe umerii dvs. De aceea, vă îmbolnăviți atât de repede. Este bine să vă reinventați. Sunteți actrița Anca Pandrea”. Așa mi s-a spus, iar eu am înțeles”, a mărturisit Anca Pandrea pentru viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: