Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu poate avea o relație interpreta Nicoleta Voicu! ”Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă”

De ce nu poate avea o relație interpreta Nicoleta Voicu! ”Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă”

GALERIE FOTO (2) De ce nu poate avea o relație interpreta Nicoleta Voicu! ”Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă”

Nicoleta Voicu nu-și mai găsește liniștea după despărțirea de Gheorghe Turda. Interpreta de muzică populară nu poate să-și refacă viața din cauza că partenerii săi încep subit să o ocolească. 

De ce nu poate avea o relație interpreta Nicoleta Voicu

Nicoleta Voicu trăiește acum clipe cumplite. Interpreta de muzică populară nu mai poate avea nicio altă relație după cea care s-a termiant cu scandal, alături de Gheorghe Turda. Aceasta a declarat că orice potențial iubit era rezervat cu ea la a doua întâlnire, apoi dispărea. Fără motiv, totul se rupea.

”Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă. De unde relație, nu pot avea iubit! Apare nu știu cine, dar apoi dispare, nu mă mai vrea. Chiar și unii colegi dispar, nu mai sunt prietenii mei. Se depărtează de mine…Am avut o colegă, lucra la o mare firmă din București, era la un sediu central în București…

S-a afișat cu mine la un eveniment, în scurt timp a fost mutată disciplinar, pentru că a fost văzută cu mine. A fost mutată la un sediu al firmei de la periferia Bucureștiului! Toate persoanele care apar lângă mine dispar a doua zi! Culoarul pe care merg acum e foarte strâmt. Încerc să supraviețuiesc doar cu aerul!, a fost prima dezvăluire a Nicoletei.

Nicoleta Voicu se confruntă cu probleme grave de sănătate

Pe lângă problemele în dragoste, Nicoleta Voicu se mai confruntă și cu probleme grave de sănătate. Timp de o lună și jumătate, artista s-a confruntat cu o problemă medicală dată de coagularea sângelui. I-au apărut mari vânătăi pe brațe și picioare.

”Nu exagerez, dar una din 20 de persoane suferă de aceste dereglari ce țin de coagularea sângelui și nu sunt deloc de neglijat. Sunt probleme de sănătate cu care m-am confruntat în ultima lună și jumătate. Timp de 6 săptămâni, în fiecare zi, eu am avut astfel de pete care explodau la orice oră din zi și din noapte, totul pe fondul a ceea ce am trăit în ultimii doi ani, ce am trăit toxic: frici, jignirile din spațiul public, umilințele, lucrurile neadevărate, relațiile cu părinții mei, din cauza persoanelor rău intenționate, cu copilul meu…toate aceste suferințe, organismul le-a adunat și le-a manifestat în felul lui. Am văzut moartea cu ochii! Aceste probleme țin de coagularea sângelui! A existat riscul ca un cheag de sânge să ajungă la creier, în plămâni sau la inimă și să fie fatal pentru mine. Am nevoie de liniște…

De ce nu poate avea o relație interpreta Nicoleta Voicu! ”Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă”

Am trăit cu sabia deasupra capului și încă trăiesc, am făcut tratament naturist și medicamentos. Sunt oamenii care m-au pus la zid pentru că nu am mers la medic, dar să-mi spună cineva dacă ar fi avut curajul să meargă la spital, în toată situația asta și cu tot ce se întâmplă în spitale. Dar am avut noroc cu facultatea pe care am făcut-o, pentru că am terminat Universitatea de Științe Agronomice din București, Facultatea de Zootehnie și în facultate am făcut și materii ce țin de medicină veterinară și se leagă termenii. Am știut despre ce e vorba, am știut ce să caut, am găsit tratamente naturiste, am căutat link-uri în limba engleză, spaniolă. Tratamentul pe care l-am urmat este studiat și verificat pe toate părțile, asta mi-a salvat viața”, a spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: