Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, departe de a se finaliza! Ce are să îi reproșeze artista fostului iubit

Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, departe de a se finaliza! Ce are să îi reproșeze artista fostului iubit

GALERIE FOTO (2) Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorgeh Turda, departe de a se finaliza!

Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, departe de a se finaliza! S-au cunoscut, s-au plăcut și s-au cuplat după ceva timp. Însă, cum relația nu a mai funcționat, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit. Dar nu pur și simplu! Cei doi se războiesc de câteva luni, acuzându-se unul pe celălalt. Artista nu l-a uitat și iertat pe celebrul interpret de muzică populară!

Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, departe de a se finaliza! Ce are să îi reproșeze artista fostului iubit

Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, departe de a se finaliza! După ce s-au despărțit, cei doi artiști și-au aruncat cuvinte grele, iar acest lucru nu pare să se termine prea curând. După scandalurile publice și acționările în instanță, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda nu vor să înceteze războiul. Artista a declarat că fostul său iubit i-ar fi trimis o a treia citație prin care o avertizează să nu îi mai pronunțe numele în spațiul public.

Mai mult, acesta ar fi insinuat că Nicoleta Voicu ar avea probleme psihice. Drept replică, intepreta de muzică populară a declarat că nu își mai dorește să mai fie asociată cu Gheorghe Turda . „Am învățat să iert și fiecare cu propria conștiință. Eu nu știu ce să mai cred despre acest om pentru că el mă agasează și nu se poate desprinde de mine și de trecut pentru că eu am primit cea de-a treia notificare din partea lui. Specifică, ca și în celelalte două, să nu-i mai pomenesc numele, dar văd că face ce face și mai apare cu o declarație legată de numele meu și de viața mea personală. M-a deranjat foarte mult când a spus că <<săraca e suferindă cu capul>>, ar vrea să stea de vorbă, dar nu are cu cine”, a declarat Nicoleta Voicu.

Nicoleta si Gheorghe Turda

Nicoleta este deranjată de faptul că artistul a declarat public că i-ar fi cerut bani, iar el se gândește serios dacă s-ar merita sau nu să-i ofere bani. Vedeta a spus că nu i-a cerut niciodată bani, ba chiar a menționat că a avut o relație dificilă cu Gheorghe Turda. „M-a împroșcat cu noroi din cap până în picioare. Mă umilește pentru că eu nu am ieșit să cer bani. Am două mâini, două picioare, am studii superioare, niciodată nu aș apela la acest om pentru nimic în lume. Nu regret relația, pentru că este cea mai dură lecție de viață pe care trebuia să o primesc și să o învăț. Nu doresc nici dușmanilor să treacă prin ce am trecut eu”, a mai adăugat artista.

Cine a intervenit în relația dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda

Este cunoscut faptul că cei doi artiști au trecut prin mai multe despărțiri de-a lungul timpului. Deși există o diferență de vârstă de 23 de ani, Nicoleta și maestrul Gheorghe Turda au încercat să-și formeze o familie. Potrivit unor declarații făcute de Nicoleta Voicu, artistul era adesea înconjurat de alte colege de breaslă, care se visau la brațul lui.

De asemenea, aceasta spus că mai multe cântărețe de muzică populară au încercat să intervină în povestea lor de iubire. “Stând acum pe margine… nu știu câtă vină a avut el, câtă vină au avut persoanele care nu ne-au lăsat în pace. Nici el nu a avut încredere în mine. Artiste din generația lui care erau omniprezenta în viața lui, au fost mai multe linguri în farfuria noastră. Dacă eu am avut decența să tac și nici nu vreau să spun mai multe, dar aș declanșa jihadul în lumea muzicii populare.”, a spus Nicoleta Voicu.

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu, despărțire cu scandal

Între timp, s-a aflat și de la ce s-a ajuns la această despărțire cu scandal între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Replicile acide între cei doi foști iubiți au început să curgă încă din ianuarie 2020, atunci când Gheorghe Turda a acuzat-o pe Nicoleta Voicu de gelozie extremă.

Tânăra i-ar fi controlat mereu telefonul artistului să vadă dacă vorbește cu alte femei, potrivit, B1 TV.

„Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat la aceea vreme Gheorghe Turda.

Pe cealaltă parte, Nicoleta Voicu l-a acuzat încă de pe atunci pe Gheorghe Turda că nu îi acorda niciodată destulă atenţie şi că nu ieşeau niciodată la o întâlnire romantică, ci doar la evenimente mondene.

„99% îl acorda lumii, celor care îl contactau (n.r. pe Gheorghe Turda). Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţă şi în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune.”, a explicat Nicoleta Voicu după primele zvonuri care au confirmat despărțirea, la începutul lui 2020.

“Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan». Toate ieşirile noastre au fost aşa, iar când stăteam acasă, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasă, aşa cum spune dânsul!”, a mai povestit Nicoleta Voicu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: