Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Voicu a fost plină de vânătăi pe tot corpul! Prin ce coșmar a trecut fosta a lui Gheorghe Turda: ”M-am gândit la toate relele pământului”

Nicoleta Voicu a fost plină de vânătăi pe tot corpul! Prin ce coșmar a trecut fosta a lui Gheorghe Turda: ”M-am gândit la toate relele pământului”

Nicoleta Voicu a fost plină de vânătăi pe tot corpul! Prin ce coșmar a trecut fosta a lui Gheorghe Turda: ”M-am gândit la toate relele pământului”

Nicoleta Voicu se confruntă cu probleme de sănătate destul de grave după ce a fost implicată în mai multe scandaluri de-a lungul vremii. Artista a declarat că a fost față în față cu moartea!

Nicoleta Voicu a fost plină de vânătăi pe tot corpul

Nicoleta Voicu a făcut mărturisiri șocante de curând, când a povestit că se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Fosta iubita a lui Gheorghe Turda susține că a fost față în față cu moartea și că a putut fi vorba despre leucemie sau alte tumori.

Se pare că scandaluri, certuri, neînțelegeri, despărțiri, singurătate nu au fost destul pentru Nicoleta Voicu, căci acum artista are probleme de sănătate, la care niciodată nu s-ar fi așteptat. Artista a mărturisit că se trezea în fiecare dimineață cu vânătăi destul de mari pe tot corpul, fără să se lovească sau să aibă diferite accidente care i le-ar putea cauza. Eczemele au început să apară pe picioare mai întâi, însă în fiecare zi apăreau din ce în ce mai multe, până când i s-au extins pe tot corpul.

Deși a mai avut probleme de sănătate, Nicoleta Voicu a declarat că niciodată nu au fost atât de grave și bizare ca până acum. Artista a mers la medicul de familie cu teamă, deoarece credea că are leucemie.

”Toate își spun cuvântul la un moment dat. Cred că s-a produs o dereglare în organismul meu. Aceste vânătăi despre care tot vorbesc explodau în fiecare zi. Poate ajunge la inimă sau la creier. Practic, moartea. Ești cu sabia deasupra capului”, a povestit Nicoleta Voicu la Antena Stars.

Nicoleta Voicu a fost la un pas de moarte

După ce a început să vadă din ce în ce mai multe vânătăi pe corpul ei, fosta iubita a lui Gheorghe Turda s-a gândit că ar fi vorba despre leucemie, asta pentru că informații duceau la această boală, având la bază și cunoștințele pe care le-a dobândit în anii de facultate. Chiar dacă nu știa despre ce este vorba cu exactitate, artista a încercat un tratament naturist, acasă, în speranța că vânătăile îi vor dispărea de pe corp.

A durat o perioadă lungă de căutări și documentări, iar atunci Nicoleta Voicu a descoperit că una din marile probleme este alimentația, deoarece niciodată nu a consumat fructe așa cum ar fi trebuit, ceea ce este destul de toxic pentru organism, în condițiile în care nu are un aport de vitamine.

Din fericire, tratamentul naturist pe bază de fructe a dat roade în cazul Nicoletei Voicu, care acum se simte din ce în ce mai bine. În continuare, fosta iubită a lui Gheorghe Turda se ferește să meargă la un specialist din cauza unui eventual diagnostic care ar putea să o pună la pământ, însă starea ei de sănătate s-a îmbunătățit și a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru toți oamenii cărora le apar diferite semne pe corp și le ignoră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: