Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a despărțit Teo de primul soț? Care e relația dintre ei acum

De ce s-a despărțit Teo de primul soț? Care e relația dintre ei acum

GALERIE FOTO (4) Teo Trandafir

De ce s-a despărțit Teo de primul soț? Prezentatoarea Tv este una dintre cele mai apreciate vedete de tv din România. Cu toate că este cunoscută de toți românii, Teo Trandafir a încercat întotdeauna să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Nu mulți știu prea multe detalii despre cine a fost primul soț al prezentatoarei tv. De ce s-a despărțit Teo de primul soț?

De ce s-a despărțit Teo de primul soț? Care e relația dintre ei acum

De ce s-a despărțit Teo de primul soț? Prezentatoarea Tv de la KanalD este în televiziunea română de peste 27 de ani, iar toți românii o cunosc. Cu toate astea, puțini știu cine a fost primul soț al lui Teo. Primul bărbat cu care vedeta tv s-a căsătorit a fost Alexandru Trandafir și a lucrat împreună cu Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței Iovan. Cei doi au divorțat în urmă cu 24 de ani, Teo păstrând numele primului soț, pentru că nu a dorit să-și păstreze numele de fată, Uță Teodora Virginia.  După divorțul de Teo Trandafir, Alexandru și-a refăcut viața și are familie.

Invitată în emisiunea „Acasă la Măruță”, Teo a vorbit deschis despre viața sa profesională, dar și despre cea personală.Vedeta a fost întrebată despre prima căsătorie, cum a fost și dacă s-a gândit că aceasta va fi pentru totdeauna. „M-am măritat într-o frumoasă zi de august. Aveam o rochie de toată jena. Era cea mai urâtă rochie de mireasă din lume, dintr-o greșeală de tactică”, a spus Teo despre prima casatorie. De asemenea, Teo a spus și motivul despărțirii de Alexandru Trandafir. Cred că începuserăm să se obișnuim cu ceilalți. Mie dacă nu-mi dai zăngănele, bombonele, să mă ții în priză, încep să mă plictisesc.(…) Era răuț. A fost mult mai bine așa”, a spus Teo.

Teo si Alexandru Trandafir

Maia poartă numele primului soț

În urmă cu ceva timp, Teo a vorbit despre primul soț, având numai cuvinte de laudă despre acesta. ”Era un om excepţional, bine, este şi în continuare excepţional doar că formaţia lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm.Copilul meu poartă acelaşi nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibraţia numelui este cea care îţi defineşte existenţa. Eu nu ştiu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uţă”, povestea Teo Trandafir.

În 2012, Teo Trandafor s-a căsătorit cu Constantin Iosef, un fost rugbist pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare. Cei doi s-au căsătorit după un an de relație, iar marele eveniment a avut loc chiar pe 2 iunie 2012, de ziua de naștere a prezentatoarei tv. După șase luni de căsnicie, sportivul a părăsit căminul conjugal și a înaintat divorțul, lăsând în urmă o mare suferință în sufletul vedetei. ”Experienta casatoriei cu Costi m-a rupt in doua. Asa ca, acum trebuie sa am grija, sa nu o mai patesc din nou. Asa ca suflu si-n iaurt!”, mărturisea Teo Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: