Redactia.ro
Home » Știri » De ce să pui oțet pe peria de păr! Trucul o să îți transforme podoaba capilară

De ce să pui oțet pe peria de păr! Trucul o să îți transforme podoaba capilară

De ce să pui oțet pe peria de păr! Trucul o să îți transforme podoaba capilară

Iată de ce să pui oțet pe peria de păr! E un truc extrem de folositor, care o să îți transforme podoaba capilară.

De ce să pui oțet pe peria de păr! Trucul o să îți transforme podoaba capilară

Oțetul, în special oțetul de mere, este adesea folosit în îngrijirea părului pentru proprietățile sale de curățare și de echilibrare a pH-ului. Iată câteva motive pentru care ai putea dori să folosești oțet pe peria de păr:

  1. Curățare: Oțetul poate ajuta la îndepărtarea acumulărilor de produse pentru păr (cum ar fi spray-ul, gelul, spuma de păr) de pe perie. Se poate crea o soluție de curățare din apă și oțet și se poate lăsa peria în această soluție pentru a se curăța.
  2. Reechilibrare a pH-ului: Oțetul de mere are un pH asemănător cu cel al părului sănătos. Prin urmare, perierea părului cu o perie care a fost îmbibată în oțet de mere poate ajuta la reechilibrarea pH-ului părului. Acest lucru poate contribui la închiderea cuticulelor părului, făcându-l mai strălucitor și mai ușor de gestionat.
  3. Reducerea mătreții: Oțetul de mere este cunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene și poate ajuta la combaterea ciupercii care cauzează mătreața. Prin urmare, perierea părului cu o perie îmbibată în oțet de mere poate ajuta la reducerea mătreții.

Rețineți că, în timp ce folosirea oțetului pe peria de păr poate avea anumite beneficii, nu toată lumea va avea aceleași rezultate. Este întotdeauna o idee bună să încerci o mică cantitate de oțet pe o secțiune a părului tău pentru a vedea cum reacționează înainte de a încerca un tratament pe tot părul.

Mai mult decât atât, cu oțet poți curăța și peria de păr pentru că va îndepărta tot ceea ce înseamnă murdărie depusă în perie. Ai nevoie de o cană de apă fierbinte și o cană de oțet alb. Tot ce trebuie să faci este să amesteci ambele ingrediente într-un recipient. Înmoaie apoi peria de păr timp de cel mult o oră. Continuă apoi curățarea ei cu o periuță de dinți veche, frecând întregul contur al periei, apoi las-o la uscat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: