Redactia.ro
Home » Stil de viață » De ce se adaugă bicarbonat de sodiu in vin și la ce ajută această combinație

De ce se adaugă bicarbonat de sodiu in vin și la ce ajută această combinație

Bicarbonat

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient mimune, pe care oricine ar trebui să îl aibă în bucătărie. Pe lângă proprietățile sale extraordinare pentru curățenie, acesta este bun și în tratamentele cosmetice. Iată ce se întâmplă atunci când adaugi o linguriță de bicarbonat de sodiu în vin.

De ce trebuie să adaugă bicarbonat de sodiu în vin

Puțini știu acest lucru, dar bicarbonatul de sodiu are o calitate foarte mare atunci când vine vorba de vin. Iată la ce îl putem folosi, de fapt! Dacă ești un pasionat al vinurilor și îți place să mai savurezi un pahar de vin de calitate, din când în când, atunci trebuie să știi că bicarbonatul este un aliat de calitate în acest caz, pentru că acesta depistează dacă un vin este natural sau nu.

Avem o varietate de sortimente de vin din care putem să alegem în supermarket, dar ceea ce nu știm despre ele este cât de naturale sunt, în realitate, și dacă ne fac bine într-adevăr. Dacă suntem în impas în ceea ce privește calitatea unui vin, atunci putem apela cu ușurința la trucul cu bicarbonatul de sodiu.

Cum poți afla dacă un vin este bun cu ajutorului bicarbonatului

Tot ce ai nevoie pentru a afla dacă un vin este bun, este să torni vinul într-un pahar, nu face testul în sticlă! Apoi, peste acesta punem o lingurință de bicarbonat de sodiu. Dacă ai cumpărat un vin bun, natural, atunci culoarea acestuia se va transforma și va deveni una albastră-verzuie.

În caz contrat, dacă vinul este unul de proastă calitate, atunci culoarea lui fie nu se va schimba deloc, fie va deveni mult mai deschisă, un rozaliu. Pe scurt, acest vin nu a trecut testul și acesta este făcut doar din prafuri.

Poți să afli dacă vinul e bun și dacă umpli un pahar cu apă și torni treptat câte o lingură. Acesta ar trebui să rămână la suprafață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: