Redactia.ro
Home » Știri » De la cine ar fi luat Gabi Luncă virusul SARS-COV2. Ce a dezvăluit fiica sa cea mare, Estera Onoriu

De la cine ar fi luat Gabi Luncă virusul SARS-COV2. Ce a dezvăluit fiica sa cea mare, Estera Onoriu

Gabi Luncă a murit de coronavirus, vineri noapte, la Spitalul din Ilfov, la vârsta de 83 de ani. Fiica sa cea mare, Estera Onoriu, a precizat de unde ar fi putut lua mama ei temutul SARS-COV2.

De la cine ar fi luat Gabi Luncă coronavirusul. Ce a dezvăluit fiica sa cea mare, Estera Onoriu

Coronavirusul a mai făcut o victimă a muzicii lăutărești, Gabi Luncă. Artista s-a stins din viață, vineri noapte la Spitalul din Ilfov, unde era internată de două săptămâni. Avea 83 de ani și făcea parte din categoria cea mai predispusă la infectarea cu temutul virus. Estera Onoriu, fiica sa cea mai mare, crede că mama ei s-a contaminat cu SARS-COV2 de la menajera casei.

Menajera lui Gabi Luncă nu a știut că are coronavirus și nu s-a izolat la timp.

„Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea sa, dată fiind şi vârsta pe care o are”, a declarat recent Estera Onoriu, fiica mai mare a lui Gabi Luncă.

Ultimele cuvinte ale lui Gabi Luncă

În urmă cu două zile, Gabi Luncă a mai vorbit cu una dintre cele trei fiice ale sale, Rebeca Onoriu. De parcă și-ar fi presimțit moartea, regretata cântăreață i-a spus: ”Rămâneți cu Iisus!”.

”(…) Mama ne-a lăsat o bogăție mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase…. Avem de ce plânge, vom plânge toată viaţa. Ultima oară am vorbit cu ea acum două zile. Știți care a fost ultimele ei cuvinte? Rămâneţi cu Iisus!”, a spus Rebeca Onoriu la România Tv.

Din 1992, Gabi Luncă nu mai cânta muzică lăutărească

Din 1992 Gabi Luncă s-a dedicat doar cântecelor religioase. În anul 1970, i-a promis lui Dumnezeu că se va pocăi dacă îi va dărui un copil. Ceea ce s-a și întâmplat. Un an mai târziu, l-a adus pe lume pe băiatul ei, Emanuel Onoriu.Ulterior, Dumnezeu i-a mai dat și trei fete: Estera, Sara și Rebeca.

Gabi Luncă a murit la o zi după ce și Nelu Ploieșteanu s-a stins și la o săptămână după ce și Cornelia Catanga a plecat din această lume. Cu toții au fost răpuși de coronavirus și erau mari embleme ale muzicii lăutărești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: