Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele cuvinte ale lui Gabi Luncă. Ce i-a spus fiicei sale, Rebeca Onoriu

Ultimele cuvinte ale lui Gabi Luncă. Ce i-a spus fiicei sale, Rebeca Onoriu

Moartea cântăreței Gabi Luncă a uimit o țară întreagă. Era una dintre cele mai consacrate artistei ale muzicii lăutărești, iar decesul său a survenit la o zi după ce s-a stins din viață și Nelu Ploieșteanu. De altfel, în urmă cu o săptămână, o altă mare doamnă ale aceleiași industrii a pierit, Cornelia Catanga. Toți trei au fost răpuși de coronavirus, pe lângă alte afecțiuni medicale. Iată care au fost ultimele cuvinte ale lui Gabi  Luncă.

Ultimele cuvinte ale lui Gabi Luncă. Ce i-a spus fiicei sale, Rebeca Onoriu

Familia regretatei artiste Gabi Luncă este devastată de durere. Cântăreața de muzică lăutărească a lăsat în urmă un băiat și trei fete. Una dintre acestea, Rebeca Onoriu a vorbit acum două zile cu mama sa. Iată ce i-a spus Gabi Luncă înainte de a pleca din această lume, de parcă ar fi presimțit.

”Rămâneți cu Iisus!” au fost ultimele vorbe ale artistei, de pe patul de spital. Rebeca a mai precizat că în spital, mama ei a primit îngrijirile necesare și că este recunoscătoare.

Cea mai cumplită perioadă de până acum. Ne-am rugat, am sperat, însă inimioara mamei a obosit, omenește s-a făcut tot, tratamente, rugăciuni, însă nu suntem nemuritori.Vestea pe care ne-o dă… acceptăm si sperăm… Să vă spun sincer, mi-ar fi plăcut să vă spun că e mama lângă mine. Că-i fac o surpriză. De ce m-am temut, s-a întâmplat. Rugăciunile noastre ne-au întărit. Avem liniștea că mama e în brațul Domnului şi e liniştită. A scăpat de greu.

Am solicitat să se facă testul, să ne-o dea acasă, să putem să ne luăm rămas-bun creştineşte şi sper să nu fie nici un fel de problemă, aş vrea să mulţumesc domnului doctor Soare, care a îngrijit-o, dar a dovedit că este om, înainte de toate, şi doctorului Alexie, care a stat seară de seară cu ea, am sperat… Mama ne-a lăsat o bogăție mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase…. Avem de ce plânge, vom plânge toată viaţa. Ultima oară am vorbit cu ea acum două zile. Știți care a fost ultimele ei cuvinte? Rămâneţi cu Iisus!”, a declarat Rebeca Onoriu pentru România Tv.

Gabi Luncă a murit la vârsta de 83 de ani. Din 1992 cânta doar muzică religioasă.

Gabi Luncă a decedat la vârsta de 83 de ani, la Spitalul din Ilfov. Plecarea ei în lumea de dincolo, a fost anunțată tot de fiica sa, Rebeca.

”După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu, în dreptul unei fotografii în care sunt Gabi Luncă și acordeonistul Ion Onoriu, sotul ei. Acesta a murit în 1998, fapt care a întristat-o foarte mult pe Gabi Luncă, mai ales că a rămas singură cu patru copii: trei fete si un băiat. Ca mulțumire lui Dumnezeu pentru că a făcut-o mamă, din 1992 Gabi Luncă a renunțat la a mai cânta muzică lăutărească, și s-a dedicat doar celei religioase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: